Når du møder til konsultation på CPH Privathospital bedes du henvende dig i receptionen, hvor vi registrerer din ankomst, så kan lægen se at du er kommet. I forbindelse med registreringen bedes du medbringe dit sundhedskort (sygesikringsbevis)

Du vil forud for konsultationen få tilsendt et helbredsoplysningsskema på mail, som du bedes printe og udfylde og medbringe til lægen. Hvis du ikke har en printer bedes du møde 5 min. før konsultationen og du vil få skemaet udleveret i receptionen.    
 
Efter du har meldt din ankomst bedes du tage plads i vores venteområde. Du finder diverse aviser, magasiner og ugeblade i vores venteområde. Du er velkommen til at benytte vores trådløse gæstenetværk, koden kan du få oplyst i receptionen.  
 
Vi har altid kaffe, the og kolde drikke til fri afbenyttelse for både dig og dine pårørende. Hvis der mangler noget så lad os det endelig vide og vi vil straks fylde op.  
 
Selve konsultationen finder sted sammen med den læge, som vil følge dig gennem hele dit forløb på CPH Privathospital. Ofte vil en af vores sygeplejersker udføre nogle af dine undersøgelser sammen med lægen.  
Under konsultationen vil lægen gennemgå dit sygdomsforløb og planlægge et behandlingsforløb. Det vil være lægesekretæren som booker undersøgelser og operation, og vi vil planlægge tiderne sammen med dig, så vi er sikre på, at det passer ind i dine planer.  
 
På CPH Privathospital er patienten i centrum og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i gennem hele dit behandlingsforløb. Du skal derfor altid føle dig fri til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om eller mangler svar på. Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at du bliver informeret om, hvad der skal foregå og hvad der kommer til at ske.