Christian Bonde

Speciallæge i plastikkirurgi

Christian Bonde, speciallæge i plastikkirurgi, Ph.D.
Christian er fastansat plastikkirurg på CPH Privathospital, men har også sin gang som overlæge på Rigshospitalet på Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling.
Christian har stor erfaring med kosmetisk kirurgi bl.a. fra ansættelser på Danske Privathospitaler og Aleris. Christian er yderst professionel, omhyggelig og dedikeret. Han går ikke på kompromis og sætter en ære i at skabe den bedste patientoplevelse.
Christian har siden 2014 været overlæge/speciallæge på Rigshospitalet. Derudover har han siden 2015 været klinisk lektor/ass. professor i Plastikkirurgi ved Københavns Universitet. Christian har en Ph.D indenfor plastikkirurgi fra Københavns Universitet fra 2006.
Christian har talrige publikationer og præsentationer ved internationale kongresser bag sig og har deltaget på over 50 nationale og internationale kurser og møder inden for plastik/rekonstruktiv/kirurgi/forskning etc.
Han er desuden medlem af følgende selskaber: EURAPS (eneste dansker), AO-CMF, MENSA Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Plastikkirurgisk Selskab, Dansk Mikrokirurgisk Selskab.