Drømmer du om at blive en del af teamet på CPH Privathospital og brænder du for at give vores patienter den ultimative patientoplevelse hver gang, de besøger os? Så hører vi gerne fra dig, hvad end du søger en opslået stilling eller sender en uopfordret ansøgning.

På CPH Privathospital stiler vi efter at give vores patienter den absolut bedste behandling, hurtig udredning og et trygt efterforløb i indbydende rammer. 

Vi er et team bestående af veluddannede speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer. Vi har 14 specialer, heriblandt ortopædkirurgi, neurokirurgi, urologi, øre-næse-hals, mave-tarmkirurgi, gynækologi og plastikkirurgi.

CPH Privathospital er en arbejdsplads, hvor medarbejderne har stor følelse af medejerskab. Alle gør deres yderste for at leve op til vores værdier om, at skabe de bedste rammer for vores patienter og dermed det bedste patientforløb fra første kontakt med hospitalet. 95% af vores patienter giver os 5 ud af 5 stjerner.

 

Ledige stillinger:


Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 


 

STILLINGSOPSLAG

Er du vores nye operations-, anæstesi- eller opvågningssygeplejerske? Vi søger i lige nu timelønnede sygeplejersker.

Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18.

Derudover kan vi også tilbyde dig:

  • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
  • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
  • En arbejdsplads, hvor professionalisme, kvalitet og det bedste patientforløb er i fokus
  • Et tværfagligt samarbejde på tværs af faggrupper, hvor alle er lige vigtige for at tingene kan gå op i en højere enhed
  • En arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige specialer
  • Og ikke mindst en arbejdsplads, hvor vi alle har respekt for hinanden

Lyder det som noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.