Operationssygeplejerske

Vi har rygende travlt på CPH Privathospital og søger derfor en erfaren operationssygeplejerske pr. 1/4, meget gerne før hvis muligt.

Stillingen er på 32-37 timer om ugen.

Vi opererer patienter fra specialerne sportskirurgi, rygkirugi, ledkirurgi (alloplastikker), fodkirurgi, øre/næste/hals kirurgi, urologi, mave-tarm kirurgi, plastikkirurgi og gynækologi. Du skal have erfaring fra 2-3 af vores specialer, gerne have arbejdet på en operationsgang i min. 5 år.

Vi vasker og pakker selv vores instrumenter, så det vil være en fordel, at du har erfaring med dette. Erfaring med arbejde i privat regi er en fordel, men ikke et krav.

Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 2-3 lejer dagligt. Arbejdstiden ligger fra 7.30-22; hvis det vurderes nødvendigt, åbner vi også lejer i weekenden. Der forekommer tillige tilkaldevagter hjemmefra.

Vi tilbyder en god og professionel arbejdsplads med gode relationer og et afslappet miljø.

Vi har overenskomst med DSR, du kan læse overenskomsten på deres hjemmeside.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Louise Veje enten på mail lv@cph-privathospital eller telefon på 44 500 338 (svarer ikke telefonen hvis vi er optaget på stuen, og der kan ikke sms' til nummeret).

Du bedes sende ansøgningen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 14. februar 2019. Vi vil indkalde løbende til samtale.

Se mere på vores ansøgersite: https://cphprivathospital.brandero.com

Generelt

Du er altid velkomen til at sende en uopfordret ansøgning til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.