Sygeplejerske

Til vores nyåbnede CPH privathospital søger vi timelønnede sygeplejersker til at bemande vores opvågning og sengeafdeling. Vi behandler og opererer patienter i følgende specialer: urologi, øre-næse-hals, ortopædkirurgi inkl. ryg, plastikkirurgi samt abdominalkirurgi. Hospitalet vil ofte være døgnbemandet.

Vi søger sygeplejersker med et godt overblik, som kan arbejde selvstændigt, som har erfaring indenfor et eller flere af nævnte specialer og som kan tage de forskellige typer vagter.

Kontakt afdelingssygeplejerske Mona Rønnest for yderligere information eller send en ansøgning med fyldestgørende CV til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.;

Sygeplejersker til opvågning/sengeafsnit

Vi har forrygende travlt og søger derfor 2 erfarne opvågningssygeplejersker i en fast stilling, vi er fleksible med timeantallet.

CPH Privathospital er Nordsjællands nye hospital med 3 topmoderne operationsstuer og et opvågningsafsnit med 6 pladser og et sengeafsnit med 8 sengepladser.

Vi dækker mange forskellige specialer blandt andet ortopædkirurgi, rygkirurgi, urologi, øre-næse-hals, mave-tarmkirurgi og plastikkirurgi.

Vi har et bredt tværfagligt samarbejde i opvågning, sengeafdeling og anæstesiafdeling. Det primære arbejdsområde vil være i opvågningsafdelingen og på sengeafsnittet.

Det er vigtigt, at du har minimum 5 års klinisk erfaring, og du må gerne have erfaring fra en kirurgisk afdeling og/eller opvågningsafsnit.

Arbejdstiden er fordelt på dag, aften- og nattevagter i hverdagene, vi holder lukket i weekender og helligdage.

Vi forventer
 • Du har relevant uddannelse, kommer fra en lignende stilling og flere års praktisk erfaring.
 • Det er en fordel, men ikke et krav at have kendskab til den private sundhedssektor.
 • Du har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere.
 • Du er fleksibel, engageret og initiativrig.
 • Ønsker at indgå i personalegruppen med god teamånd.
Vi tilbyder
 • Et nyt hospital, hvor du kan være med til at præge dagsordenen.
 • En arbejdsplads hvor kvalitet og det gode patientforløb/patientbehandling er i fokus.
 • En arbejdsplads hvor din kompetence og faglighed er en vigtig del af hele forløbet.
 • En arbejdsplads hvor der er krav om engagement
 • Gode kollegaer med høj faglighed og godt humør
 • Løn efter kvalifikationer og overenskomst med DSR

Har ovenstående vakt din interesse så skynd dig at sende en ansøgning til afdelingssygeplejerske Mona Rønnest på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Din ansøgning skal være os i hænde senest 20. juli 2018, vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 30. Da ansøgningsfristen og samtaler kan blive en udfordring for mange her i sommerferien kan der komme ændringer. Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte Mona på tlf. 2968 7674.