Vi lever af den gode patientoplevelse og det er altid vigtigt for os, at vores patienter føler sig hørt og set. På denne side viser vi et udpluk af de anmeldelser, som vi har fået på henholdsvis trustpilot og facebook.

Se hvad vores patienter siger om os på trustpilot her
Næseskillevægs-operation

Den 20. april 2021 fik jeg en tid hos øre-næse-halskirurg Claudia Becker, som med det samme fandt ud af, at min næseskillevæg var skæv. Det var sket over lang tid, derfor lagde jeg ikke mærke til forandringen. Jeg kunne ikke længere trække vejret gennem det ene næsebor, (det vidste jeg ikke noget om) og det andet næsebor løb konstant med det rene vand. Det stod på i flere år. Møgirriterende! Ligeledes havde jeg i de sidste to år mistet smags- og lugtesansen.

Claudia lovede mig, at jeg ved en operation igen ville få smags- og lugtesansen igen, samt mere energi pga 100% iltindtag fra begge næsebor. 

Et par uger efter operationen kørte jeg fra Hillerød til Gilleleje, og pludselig kunne jeg lugte gylle. Jeg jublede af fryd over at kunne lugte noget, selv gylle. I Fakta er to damer gået forbi mig, og jeg kunne dufte deres parfume. Jubel, og ros til de damer. 

Langsomt, men sikkert, kommer min lugtesans tilbage – og så følger smagssansen iflg Claudia Becker. Jeg venter tålmodigt på det mirakel.

Efter operationen, som var smertefri – også bagefter, gav Claudia mig sit visitkort, så jeg kunne kontakte hende, hvis der opstod komplikationer. Alt var helt Ok. Derefter var jeg til to eftertjek, og i dag 21. juni løber min næse ikke længere, og jeg snorker ikke mere, end hvad der er normalt, siger min mand.

Tusind tak for en excellent behandling og et i fremtiden godt liv uden lommetørklæder i alle lommer.

Merete D.- maj 2021

 


På alle parametre det bedste hospital jeg nogensinde har oplevet.

Hans Larsen - Trustpilot


 

Super professionelt og lækkert sted.

Søde og dygtige ansatte, alt lige fra sekretærer til sygeplejersker.
Overlæge - speciallæge i gynækologi Henrik Halvor Springborg er en læge, som jeg vil give 6 ud af 5 stjerner😀👏 sjældent oplevet så omsorgsfuld og omhyggelig læge. Rent kirurgisk en stjerne og den sødeste og dygtigste læge. Stor og varm anbefaling herfra. Stor ekspertise på alle fronter med fokus på tryghed for patienten 😀😀👍

Iben - Juni - Trustpilot 

 Luftvejs operation

Jeg har i længere tid været besværet af dårlig vejrtrækning gennem næsen og dermed dårlig søvn og træthed gennem dagen som følge.
Jeg blev anbefalet CHP Privathospital via Danica HelthCare (Sundhedsforsikringen). Jeg kom hurtigt til en forundersøgelse ved Claudia Becker som med det samme kunne se problemet og havde løsningen. En skæv næseskillevæg, drøbel, muslingeben og blødt væv i svælget. Jeg blev indkaldt til operation en onsdag formiddag og udskrevet efter at have været i fuld narkose 5 timer senere.
Jeg har aldrig oplevet et så smilende og positiv personale som her, alt forløb efter planen og inden jeg forlod hospitalet fik jeg en grundig gennemgang af forløbet samt en medicin seddel til det medicin der lagt recept ind på til apoteket.

Jeg havde læst mange skrækhistorier om en sådan operation, men jeg har ikke selv nogen af de bivirkninger jeg har læst om (snøvlen, ting galt i halsen og meget andet). Det eneste jeg har oplevet...og som også blev lovet 😊...er at man bliver øm i hals og næse 10-14 dage efter..meget øm og den medicin der ordineres er der brug for.
Smerterne er jo heldigvis forbipasserende og set i det store bakspejl så er det det hele værd.
Nu sover jeg igennem hele natten, jeg er ikke træt i løbet af dagen, jeg er afstresset og en positiv side effekt er at jeg er holdt op med at snorke...det er vi flere der er glade for.... 😉

Hos Claudia Becker er man i trygge og særdeles kompetente hænder lige fra forundersøgelsen og under operationen, det der bliver sagt og lovet, er også det der holder, ingen skjult dagsorden og intet er pakket ind.
Dagen efter operationen ringere Claudia for at høre om der var noget hun kunne gøre og om det gik godt efter omstændighederne Derudover var der altid mulighed for at kontakte Claudia på hendes mobiltelefon.
På operationsdagen blev jeg modtaget og behandlet af Claudia selv og det sødeste personale. Jeg kan kun anbefale at man tager springet og bliver behandlet hvis man går rundt med samme problemer som jeg havde, det giver så meget livskvalitet. I mit tilfælde er der gået ca fire uger på at komme ovenpå igen og jeg vil tro 6 uger, så er alle gener forsvundet.

Tak for hjælpen Claudia og CPH privathospital.

Torben - maj 2021


Nose operation (nasal polyp - sinus inflammation)

Long time I had been struggling with my nose, breathing through my nose, constant slimy nose, I lost my smell for over a year...During that year I have been visiting multiple doctors, diagnosed for nasal polyps, some of them then did an extraction (without operation), at the end it never got any better, smell was never back...At the end, some doctor finally signed me up for a scan and after decided I wanted to be treated in CPH-privat hospital. I first had a interview with doctor Claudia Becker who diagnosed my data and me, informed me very clearly what was going on, why it was advisable to undergo a full operation, what would be the chances of a full recovery...of smelling again, any question I had was answered clearly, without setting false expectations. On the day of operation everything was taking care of, truly professional, She talked me through what was going to happen during the operation. The operation went well and also the aftercare of nurses is worth mentioning. Afterwards I got a full briefing on how the operation went and what were the next steps. A week after I had a follow up, removal of silicon tubes and honestly, it was an amazing feeling, the fresh air almost knocked me out :) it was like I haven't breathed through my nose for years....Again Claudia informed me not to be to enthusiastic yet, (setting the right expectations) cause my smell wasn't back yet....She prescribed an after treatment with daily rinsing nose, and nose spray and day by day it went better. It actually went so good that my smelling sense is 100% back, and seriously, I could not be a happier human at this point, Things taste so much better, the world smells amazing and when I sport or sleep I get air, I wake up with a fresh head...I only have one regret.....That I didn't come to this hospital and mrs Claudia Becker sooner … But in the end....I thank you. For me, one of the best medical experiences ever...truly professional and caring people, a great hospital. I would for sure recommend anybody with the same problems to contact Claudia Becker @ CPH-privathospital

Christophe - maj 2021


Vi kunne ikke have ønsket det bedre...

Da uheldet ramte, var CPH Privathospital klar med hurtigt, yderst professionel assistance og service. I elitesport betyder en måned eller to utroligt meget og være faltal for resultaterne. Derfor er taknemligheden ekstra stor, over den korte proces og de kompetente mennesker der tog imod vores spiller. Hurtig og skarp forberedelse, effektiv og præcis operation, samt en grundig opfølgning. Tak for det gode samarbejde og service. Vi kunne ikke have ønsket det bedre.

Læs hele deres anmeldelse her

Daniel Svensson
Direktør - AJAX København

 


Det bedste oplevelse på et hospital jeg…

Det bedste oplevelse på et hospital jeg har oplevet! Stor tak til personalet på CPH Privathospital. Meget kompetent, serviceminded og søde. Vellykket operation af diskos i ryggen af Kjeld Dons - må være Danmarks dygtigste og sødeste ryg kirurg. Følte mig i trygge hænder fra start til slut og det sødeste personale. Så stor ros, tak og anbefaling herfra.

Louise, Maj 2021Fra første kontakt til færdigbehandling…

Fra første kontakt til færdigbehandling har alt været udført med varme og professionalitet. Tak for god behandling CPH privathospital

Dorte - Maj 2021Diskusprolaps...

Efter en odysse igennem det offentlige system samt to andre privatklinikker blev der endelig diagnosticeret en diskusprolaps i lænden. Jeg er for nogen år siden blevet opereret af Kjeld Dons i forbindelse med en diskusprolaps i nakken. At tidligere kollegaer fra Rigshospitalet kunne anbefale Kjeld Dons som én af de dygtigste rygkirurger i DK gjorde mit valg også dengang nemt. Jeg har oplevet Kjeld Dons som en super engagereret og uhyre faglig kompetent læge, der samtidig har øje for empatien og derfor taler med sine patienter. Jeg blev opereret den 19.4. og har fået det omgående bedre. De dygtige læger på CPH Privathospital bliver bakket op af et velfungerende team af sygeplejersker, altid venlig og imødekommende. Stor tak til Jannicke og Allan, som jeg mødte ved min indlæggelse. CPH Privathospitals styrke udover stor faglighed er at skabe det menneskelige ansigt overfor sine patienter: Jeg har på intet tidspunkt følt mig som et nummer i en lang række patienter. Jeg bliver her mødt af en overskuelighed, som kun et mindre hospital med engagerede medarbejdere kan give mig. Stor tak!!! Jeg anbefaler jer gerne.

Dagmar, Maj 2021Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft på et hospital. Jeg skulle have den helt store operation i min ene fod, hvilken flere ortopædkirurger på offentlige sygehuse var ret betænkelige ved at udføre. Men ikke Peter Basse på CPH Farum. Han er en erfaren og yderst dygtig fodkirurg samtidig med at han er utrolig rar og behagelig. Jeg var helt tryg ved operationen, som var så vellykket. Personalet i receptionen og sygeplejerskerne var alle fantastisk søde og kompetente. Jeg var der natten over på en dejlig stue, der slet ikke mindede om en hospitalsstue. Jeg bestilte middagsmad online fra Farum Bycenter, som personalet hentede til mig. Kl. 4 om natten, da jeg vågnede, fik jeg vindruer og småkager. Hvis det ikke er service ... EN STOR TAK TIL ALLE PÅ CPH FARUM PRIVATHOSPITAL

Pia - april 2021

 


Fantastisk service! 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har i Januar fået foretaget en Bfo og aldrig har jeg oplevet så fantastisk service! Jeg følte mig så tryk ved hele oplevelsen og vidste at jeg var i gode hænder.
Man bliver med det samme mødt med et smil og får besvaret alle de spørgsmål man nu kan have. Ud over den fantastiske service, har jeg fået det flotteste resultat!
Jeg vil til hver en tid anbefale Cph privathospital til ALLE!
Tak tak tak!

Emmelia - april 2021God oplevelse

Jeg har i flere år døjet med besværet vejrtrækning gennem næsen pga. gentagne bihulebetændelser  som blev kroniske med dårlig søvn og nedsat livskvalitet som følge. En skæv næseskillevæg og smalle passager til bihulerne var årsagen og en operation kunne afhjælpe det. Hos Claudia Becker er man i trygge og super kompetente hænder lige fra forundersøgelsen og under operationen. Trygheden fortsatte efterfølgende med et opkald dagen efter operationen og de opfølgende tjek på hospitalet. Derudover var der altid mulighed for at kontakte Claudia ved spørgsmål. 
På operationsdagen blev jeg modtaget og behandlet af det sødeste personale. Nu trækker jeg vejret fuldstændig uhindret - jeg er kun ærgerlig over at jeg ikke fik det gjort før :)
Hospitaler har aldrig været min kop te, så tak til Claudia og alle på CPH Privathospital som gjorde dette til en god oplevelse.

Susanne, Marts 2021

 Enorm professionel behandling af Jesper Bildsøe...

D. 25 marts 2020 fik jeg foretaget en korsbånd- og meniskoperation på CPH Privathospital af Speciallæge i ortopædkirurgi, Jesper Bildsøe. Jeg har netop afsluttet dette 11-måneders forløb med Jesper Bildsøe og jeg kan kun komme med de varmeste anbefalinger. Jesper har gennem hele forløbet været enormt professionel og ekstremt nærværende. Under selve forløbet havde jeg løbende kontakt til Jesper og man kunne altid regne med et svar indenfor 24 timer.
Jeg er nu i dag tilbage på fodboldbanen i 2.Division takket været CPH Privathospital og ikke mindst Jesper Bildsøe. Tak til Jesper for et enormt professionelt forløb med høj faglighed og god behandling.

Tobias Kjelfred Juul-Olsen, Februar 2021Tusind tak for meget vellykket operation i november.

Har været til sidste tjek i dag, alt er selvfølgelig OK. 👍 Stor ros til Christian Bonde - mere sympatisk og MEGET dygtig og kompetent plastikkirurg skal man altså lede længe efter... Plastikkirurger i hans kaliber er der altså ikke mange af! I får de bedste anbefalinger herfra! Tak for super god behandling! 👌

Liane Dyrting, Februar 2021

 Dybt taknemmelig og imponeret

Ligger på min flotte stue her på CPH privathospital og er taknemmelig over den fantastiske behandling og empati jeg har mødt i dag. Har fået nyt knæ og det har været en meget god oplevelse selv om jeg “hader” hospitaler. Fantastisk kirurg og fantastisk personale tusinde tak.

Jimmy Trolle, Februar 2021

 


 

Tak for en fantastisk god behandling hele vejen rundt...

Ville bare skrive tak for en fantastisk god behandling hele vejen rundt i jeres system, hos hørecentret og hos Claudia.
Jeg følte mig virkelig godt modtaget og gik derfra med en rigtig rar følelse, så tak for det!

Barbara Gille, Februar 2021D. 19.oktober 2020 fik jeg foretaget en… 

D.19.oktober 2020 fik jeg foretaget en hofteoperation på CPH Privathospital i Farum. Lægen der opererede mig var Jens Nørgård, Overlæge, Speciallæge i ortopædkirurgi. I dag ca. 3 mdr. efter, d.25. januar 2021 har jeg været til sidste kontrol hos Jens Nørgård. 
Hospitalet og alle jeg har været i kontakt med her, har været fantastisk dygtige og meget venlige, og Jens Nørgård der har udført operationen, har hjulpet mig, til igen at kunne bevæge mig frit rundt, det har været en stor glæde og lettelse. Under hele forløbet har jeg aldrig tvivlet på den høje faglighed, og jeg kan anbefale både hospital og læge. Tak for god behandling :)

Inge, Januar 2021
 Bjarne S. Pedersen - vellykket knæoperation

Stor tak til CPH Privathospital for et yderst professionelt forløb. Efter en vellykket knæoperation, udført af ortopædkirurg Bjarne S. Pedersen, er jeg igen kommet i gang med at løbe og gennemførelse af årets tilmeldinger til Ironman 70.3 Helsingør og CPH Marathon synes igen inden for rækkevidde. 
Tak til et fantastisk team, fra reception til opvågning og tak for opfølgning i dagene efter.

Mads, Januar 2021

 Behandling i verdensklasse 

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til CPH Privathospital. 
Jeg er blevet opereret for en skæv næseskillevæg. Helt fra 1. Møde med min læge Claudia Becker har jeg følt mig i rigtig gode hænder. 
Claudia er sindsyg dygtig og vender altid meget hurtig tilbage når jeg har haft spørgsmål, både før og efter operation. 
Hun er rigtig god til at forklare hvad der skal ske, så jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.

Betina, Januar 2021Ortopædkirurgi af fødder 

Har fået foretaget operationer af hhv H og V fod for knyst og nedsunken forfod. Jeg har følt mig i trygge hænder og har været meget tilfreds med hele forløbet og ikke mindst operationerne og kan anbefale Farum privathospital. Blev opereret af Peter Basse.

AnneMarie, Januar 2021Operation skulder 

Blev opereret i min skulder den 6. januar 2021. Lige fra første undersøgelse tilbage i september 2020, hvor beslutning om blokade og genoptræning var der min behandling skulle starte og til sidst beslutning om operation, der blev taget i december måned 2021, har jeg følt mig i trygge hænde. En absolut professionel tilgang fra alle involverede. På selve operationsdagen mødt af de sødeste og meget serviceminded sygeplejersker og læger, der hele tiden havde fokus på mit velbefindende. Ved udskrivelse fik jeg udleveret operationsbeskrivelse, genoptræningsplan m.v. Dagen efter blev jeg ringet op af endnu en sød og venlig sygeplejerske, der spurgte, hvordan det gik, og om jeg havde spørgsmål. Tak for god og professionel behandling. Jeg kan helt klart anbefale CPH privathospital i Farum.

Grethe, Januar 2021Top professionelt
team

Det fungerer og man føler sig tryg. De er bare top professionelle, dygtige, varme og yderst omsorgsfulde.

Pernille, December 2020


 

Ekspertise, empati og omsorg

CPH Privathospital får min varmeste anbefaling 
Jeg er blevet opereret af Henrik Halvor Springborg og hans team og jeg er så taknemmelig for hele forløbet. 
Fra start til slut bliver man mødt af dygtige og engagerede mennesker, hvor tryghed og omsorg er i højsædet. 
Tusind TAK

Gitte, December 2020

 Så gik drømmen i opfyldelse

Så gik drømmen i opfyldelse. Var i dag til 3 måneders check efter min tummy tuck. Blev opereret af Christian Bonde og hans team i september. Lige fra start til slut har det været en første klasse behandling. Ophold på CPH og omsorg fra sygeplejerskerne kender ingen sammenligning. Så fantastiske!!!
Kan i dag sige at jeg har nået mit mål efter 7 års kamp. Kunne ikke været sket uden Christians ekspertise og professionalisme.
Kan kun varmt anbefale CPH Privathospital⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karina, December 2020

 Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted og en SUPER behandling man får, man føler sig godt behandlet og I gode hænder, lige fra man kommer ind af døren. Tak for god behandling. Håber det er sidste gang jeg har brug for jer 😉, men skulle jeg få brug for et privathospital, vil i helt klart blive valgt igen.

Lars, December 2020

 Tak for omsorgsfuld modtagelse på jeres klinik

- og særligt tak til jeres radiograf, som tålmodigt og roligt tog imod mig til MR scanning. Han formåede at berolige mig så meget inden scanningen, at jeg næsten glemte hvor nervøs jeg var - Hanne"

Hanne, 2020

 Virkelig kompetent

Virkelig kompetent, dygtig og behagelig ortopædkirurg Jesper Bildsøe
Har været igennem et længevarende forløb med et dårligt knæ, som endte med operation den 22. april 2020.
Igennem hele forløbet og på operationsdagen har jeg oplevet en meget dygtig og kompetent læge og derudover en meget behagelig oplevelse inden og efter operationen af det øvrige personale.

Mette, Juni 2020

 CPH Privathospital og Claudia Becker får mine varmeste anbefalinger. Tak fordi I findes!


Efter gentagne besøg på samtlige privathospitaler i hovedstadsområdet, havde jeg næsten mistet håbet om at få hjælp. Hver gang følte jeg mig mødt af en pengemaskine, som tjener tykt på kommunehospitalernes sørgelige tilstand, uden at levere professionel og omsorgsfuld behandling.

Da jeg henvendte mig til CPH Privathospital var jeg både grædefærdig og desperat efter, at få min tilstand taget alvorligt.

Allerede fra første opkald, blev jeg mødt af en sød og lyttende sekretær, som gav mig en hurtig tid hos Claudia Becker.

Og resten er historie..

Claudia har med sikker og professionel hånd ført mig igennem, og fået mig ud på den anden side, af et langtrukkent sygdomsforløb. Hun er knivskarp og meget meget dygtig til sit fag, og hun føler et ansvar og en oprigtig omsorg for sine patienter, hvilket man mærker lige fra første færd.

CPH Privathospital og Claudia Becker får mine varmeste anbefalinger. Tak fordi I findes!"

Daisy, April 2018

 CPH Privathospital i Farum

"Jeg var indlagt 2 dage på CPH privathospital i Farum, fordi jeg skulle have en rygoperation. Lige fra forundersøgelser til operationen og bagefter er jeg kun blevet mødt af søde, dygtige og kompetente læger, sygeplejersker og sosu’er, Så det har været en fornøjelse - her er der tid til spørgsmål og svar, omsorg og stadig smil på læben. Jeg vil til en enhver tid anbefale stedet"

Tina, Marts 2020

 


 

Super oplevelse

"Jeg fik en operation på CPH (Stiv storetå (Hallux rigidus)). De første dage efter operationen havde jeg en del smerter, som gradvis blev mindre, her 30 dage efter er der stadig smerter ved belastning, men det bliver bedre dag for dag. En stor tak til hele CPH for den perfekte behandling, lige fra reception, sygeplejersker, røntgen og en stor tak til Peter Basse som stod for operationen, Peter forklare rigtig godt hvad jeg skulle igennem, og tog sig tid til at svare på alle spørgsmålene, jeg følte fra første samtale, jeg var i gode hænder."

Henrik, Februar 2020

 Ny livskvalitet

"For godt et år siden var jeg igennem en meget stor operation i min højre fod. Peter Basse sørgede for at jeg den dag i dag er stort set smertefri og igen kan gå uden snerter. Mine konstante smerter er hel forsvundet og jeg har kun Cph privat hospital at takke samt Peter Basse og team. Alle er utrolig søde og jeg følte mig meget tryg"

Vibeke, Marts 2020

 Superprofessionelt Set-up, fra første færd.

Jeg blev henvist, og indkaldt pr omgående, operationsdatoen blev fastsat og fra første besøg (til veloverstået operation) følte jeg mig i sikre og professionelle hænder, med en højt informationsniveau gennem hele forløbet. Har netop været til kontrol, hvilket viser at man følger patienterne, efter operationen - og slipper først når er man er 100% sikre på at alt er som det skal være. Jeg tøver ikke med en 100% anbefaling af Cph Privarhospital, Farum"

Lars, Marts 2020

 


 

Hele forløbet har været fantastisk...

Fik opereret min skulder hos CPH Privathospital. Hele forløbet har været fantastisk med imødekommende medarbejdere, som bare har styr på tingene."

Benedikt, August 2019

 


 

Tak for god behandling!

En professionel operation for prostatahypertrofi. Alt personale var professionelle med god humor og venlighed. Kan bestemt anbefales! Tak for god behandling!

Peter, August 2019

 


 

Fantastisk hospital, fantastisk personale og fantastiske omgivelser. 


Har kun roser til CPH Privathospital. Har gennemgået en operation i min fod og min oplevelse fra første besøg til sidste kontrol har været en rigtig god oplevelse.
Informationsniveauet har været højt og jeg har følt mig godt holdt i hånden af et yderst kompetent personale.
En speciel stor tak til læge Peter Basse og sygeplejerskerne Helle og Birgitte for fantastisk hjælp."

Karina, april 2019

 Gid alle patienter fik lov at komme i behandling af en som hende.

Jeg har været meget udfordret de seneste år mht infektioner gentagne gange i mine bihuler - infektioner der desværre fik lov til at brede sig til ørerne.

Har været i ambulante behandlinger på privathospital i Ringsted og og hos privatpraktiserende specialister, uden at der for alvor blev taget hånd om problemerne.

Heldigvis fik jeg lov at komme på Aleris-Hamlet, og blev i 2 omgange opereret af Claudia Becker. Alle hendes kolleger der, roste hende i høje toner, og fortalte mig hvor heldig jeg havde været, at det var netop hende der havde mig som patient.

Og hvilken forskel hun har gjort. Jeg troede ikke at der fandtes så empatiske, venlige, kompetente og fagligt dygtige læger, samlet i en person. Til og med en overlæge. På et tidspunkt var Claudia som sunket i jorden, da jeg havde brug for hendes hjælp. Efter lidt research fra min side, “fandt” jeg heldigvis frem til hende i en ny stilling hos CPH Privathospital. Jeg skal desværre nok holdes i snor resten af mine dage, hvad angår mine bihule udfordringer. Men jeg glæder mig hver gang, jeg nu fremefter, kan komme i konsultation hos Claudia. Gid alle patienter fik lov at komme i behandling af en som hende."

Leif, juni 2018

 


 

Allerede ved første møde med Claudia Becker føler sig man veltilpas.

Hun er venlig, opmærksom, lyttende og sød. Når min operationen nu er overstået og min yderst vanskelige næse rettet op og nu fuld funktionsdygtig , ved jeg at

Claudia er en særdeles dygtig kirurg. Har man brug for Claudia efter operationen, responderer hun straks såvel skriftligt som via Telefon. Hun giver det en patient har brug for nemlig tryghed. Jeg er en mand på godt 84 år og kan nu se frem til at de kommende år bliver bedre.

Tak til Claudia"

Jean, juni 2018

 Service i Verdensklasse !

Jeg har nu fået opereret og fastlåst begge mine storetæer af speciallæge Peter Basse. Det er det bedste jeg længe har gjort, for jeg er nu fuldstændig smertefri, kan dyrke motion, løbe og ikke mindst passe et arbejde med 12-24.000 skridt om dagen.

Det har hver gang været et gnidningsfrit forløb og jeg kan kun på det varmeste anbefale denne type operation. Derudover er man også hurtigere igennem sygeforløb og er forholdsvis hurtig i gang med genoptræning.

1000 tak for excellent service, og dybt professionel håndtering.

Clea, februar 2019