"Efter gentagne besøg på samtlige privathospitaler i hovedstadsområdet, havde jeg næsten mistet håbet om at få hjælp. Hver gang følte jeg mig mødt af en pengemaskine, som tjener tykt på kommunehospitalernes sørgelige tilstand, uden at levere professionel og omsorgsfuld behandling.

Da jeg henvendte mig til CPH Privathospital var jeg både grædefærdig og desperat efter, at få min tilstand taget alvorligt.

Allerede fra første opkald, blev jeg mødt af en sød og lyttende sekretær, som gav mig en hurtig tid hos Claudia Becker.

Og resten er historie..

Claudia har med sikker og professionel hånd ført mig igennem, og fået mig ud på den anden side, af et langtrukkent sygdomsforløb. Hun er knivskarp og meget meget dygtig til sit fag, og hun føler et ansvar og en oprigtig omsorg for sine patienter, hvilket man mærker lige fra første færd.

CPH Privathospital og Claudia Becker får mine varmeste anbefalinger. Tak fordi I findes!"

Daisy Knudsen, april 2018

 


 

"Jeg har været meget udfordret de seneste år mht infektioner gentagne gange i mine bihuler - infektioner der desværre fik lov til at brede sig til ørerne.

Har været i ambulante behandlinger på privathospital i Ringsted og og hos privatpraktiserende specialister, uden at der for alvor blev taget hånd om problemerne.

Heldigvis fik jeg lov at komme på Aleris-Hamlet, og blev i 2 omgange opereret af Claudia Becker. Alle hendes kolleger der, roste hende i høje toner, og fortalte mig hvor heldig jeg havde været, at det var netop hende der havde mig som patient.

Og hvilken forskel hun har gjort. Jeg troede ikke at der fandtes så empatiske, venlige, kompetente og fagligt dygtige læger, samlet i en person. Til og med en overlæge. På et tidspunkt var Claudia som sunket i jorden, da jeg havde brug for hendes hjælp. Efter lidt research fra min side, “fandt” jeg heldigvis frem til hende i en ny stilling hos CPH Privathospital. Jeg skal desværre nok holdes i snor resten af mine dage, hvad angår mine bihule udfordringer. Men jeg glæder mig hver gang, jeg nu fremefter, kan komme i konsultation hos Claudia. Gid alle patienter fik lov at komme i behandling af en som hende."

Leif Sørensen, juni 2018

 


 

"Allerede ved første møde med Claudia Becker føler sig man veltilpas. Hun er venlig, opmærksom, lyttende og sød. Når min operationen nu er overstået og min yderst vanskelige næse rettet op og nu fuld funktionsdygtig , ved jeg at

Claudia er en særdeles dygtig kirurg. Har man brug for Claudia efter operationen, responderer hun straks såvel skriftligt som via Telefon. Hun giver det en patient har brug for nemlig tryghed. Jeg er en mand på godt 84 år og kan nu se frem til at de kommende år bliver bedre.

Tak til Claudia"

Jean Frey, juni 2018

 


 

Service i Verdensklasse !

Jeg har nu fået opereret og fastlåst begge mine storetæer af speciallæge Peter Basse. Det er det bedste jeg længe har gjort, for jeg er nu fuldstændig smertefri, kan dyrke motion, løbe og ikke mindst passe et arbejde med 12-24.000 skridt om dagen.

Det har hver gang været et gnidningsfrit forløb og jeg kan kun på det varmeste anbefale denne type operation. Derudover er man også hurtigere igennem sygeforløb og er forholdsvis hurtig i gang med genoptræning.

1000 tak for excellent service, og dybt professionel håndtering.

Clea Bautista, februar 2019

 


 

På en løbetur faldt jeg og slog mit knæ. Der var desværre sket skader som skulle rettes med en operation og i den forbindelse blev jeg henvist af min forsikring til CPH. Fra dag 1 blev jeg ført gennem MR scanning, forsøg på øvelser og slutlig en operation på fornemste vis. Kun søde og venlige mennesker, fra receptionen til operationsgangen. Super behandling, og trods mange på operationsgangen den dag jeg kom ind, følte jeg hele tiden jeg var i centrum. Kan kun anbefales.

Jesper, september 2018