Vi lever af den gode patientoplevelse og det er altid vigtigt for os, at vores patienter føler sig hørt og set. På denne side viser vi et udpluk af de anmeldelser, som vi har fået på henholdsvis trustpilot og facebook.

Se hvad vores patienter siger om os på trustpilot her

 

God oplevelse

Jeg har i flere år døjet med besværet vejrtrækning gennem næsen pga. gentagne bihulebetændelser  som blev kroniske med dårlig søvn og nedsat livskvalitet som følge. En skæv næseskillevæg og smalle passager til bihulerne var årsagen og en operation kunne afhjælpe det. Hos Claudia Becker er man i trygge og super kompetente hænder lige fra forundersøgelsen og under operationen. Trygheden fortsatte efterfølgende med et opkald dagen efter operationen og de opfølgende tjek på hospitalet. Derudover var der altid mulighed for at kontakte Claudia ved spørgsmål. 
På operationsdagen blev jeg modtaget og behandlet af det sødeste personale. Nu trækker jeg vejret fuldstændig uhindret - jeg er kun ærgerlig over at jeg ikke fik det gjort før :)
Hospitaler har aldrig været min kop te, så tak til Claudia og alle på CPH Privathospital som gjorde dette til en god oplevelse.

Susanne, Marts 2021


 

Enorm professionel behandling af Jesper Bildsøe...

D. 25 marts 2020 fik jeg foretaget en korsbånd- og meniskoperation på CPH Privathospital af Speciallæge i ortopædkirurgi, Jesper Bildsøe. Jeg har netop afsluttet dette 11-måneders forløb med Jesper Bildsøe og jeg kan kun komme med de varmeste anbefalinger. Jesper har gennem hele forløbet været enormt professionel og ekstremt nærværende. Under selve forløbet havde jeg løbende kontakt til Jesper og man kunne altid regne med et svar indenfor 24 timer.
Jeg er nu i dag tilbage på fodboldbanen i 2.Division takket været CPH Privathospital og ikke mindst Jesper Bildsøe. Tak til Jesper for et enormt professionelt forløb med høj faglighed og god behandling.

Tobias Kjelfred Juul-Olsen, Februar 2021



Tusind tak for meget vellykket operation i november.

Har været til sidste tjek i dag, alt er selvfølgelig OK. 👍 Stor ros til Christian Bonde - mere sympatisk og MEGET dygtig og kompetent plastikkirurg skal man altså lede længe efter... Plastikkirurger i hans kaliber er der altså ikke mange af! I får de bedste anbefalinger herfra! Tak for super god behandling! 👌

Liane Dyrting, Februar 2021

 



Dybt taknemmelig og imponeret

Ligger på min flotte stue her på CPH privathospital og er taknemmelig over den fantastiske behandling og empati jeg har mødt i dag. Har fået nyt knæ og det har været en meget god oplevelse selv om jeg “hader” hospitaler. Fantastisk kirurg og fantastisk personale tusinde tak.

Jimmy Trolle, Februar 2021

 


 

Tak for en fantastisk god behandling hele vejen rundt...

Ville bare skrive tak for en fantastisk god behandling hele vejen rundt i jeres system, hos hørecentret og hos Claudia.
Jeg følte mig virkelig godt modtaget og gik derfra med en rigtig rar følelse, så tak for det!

Barbara Gille, Februar 2021



D. 19.oktober 2020 fik jeg foretaget en… 

D.19.oktober 2020 fik jeg foretaget en hofteoperation på CPH Privathospital i Farum. Lægen der opererede mig var Jens Nørgård, Overlæge, Speciallæge i ortopædkirurgi. I dag ca. 3 mdr. efter, d.25. januar 2021 har jeg været til sidste kontrol hos Jens Nørgård. 
Hospitalet og alle jeg har været i kontakt med her, har været fantastisk dygtige og meget venlige, og Jens Nørgård der har udført operationen, har hjulpet mig, til igen at kunne bevæge mig frit rundt, det har været en stor glæde og lettelse. Under hele forløbet har jeg aldrig tvivlet på den høje faglighed, og jeg kan anbefale både hospital og læge. Tak for god behandling :)

Inge, Januar 2021
 



Bjarne S. Pedersen - vellykket knæoperation

Stor tak til CPH Privathospital for et yderst professionelt forløb. Efter en vellykket knæoperation, udført af ortopædkirurg Bjarne S. Pedersen, er jeg igen kommet i gang med at løbe og gennemførelse af årets tilmeldinger til Ironman 70.3 Helsingør og CPH Marathon synes igen inden for rækkevidde. 
Tak til et fantastisk team, fra reception til opvågning og tak for opfølgning i dagene efter.

Mads, Januar 2021

 



Behandling i verdensklasse 

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til CPH Privathospital. 
Jeg er blevet opereret for en skæv næseskillevæg. Helt fra 1. Møde med min læge Claudia Becker har jeg følt mig i rigtig gode hænder. 
Claudia er sindsyg dygtig og vender altid meget hurtig tilbage når jeg har haft spørgsmål, både før og efter operation. 
Hun er rigtig god til at forklare hvad der skal ske, så jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.

Betina, Januar 2021



Ortopædkirurgi af fødder 

Har fået foretaget operationer af hhv H og V fod for knyst og nedsunken forfod. Jeg har følt mig i trygge hænder og har været meget tilfreds med hele forløbet og ikke mindst operationerne og kan anbefale Farum privathospital. Blev opereret af Peter Basse.

AnneMarie, Januar 2021



Operation skulder 

Blev opereret i min skulder den 6. januar 2021. Lige fra første undersøgelse tilbage i september 2020, hvor beslutning om blokade og genoptræning var der min behandling skulle starte og til sidst beslutning om operation, der blev taget i december måned 2021, har jeg følt mig i trygge hænde. En absolut professionel tilgang fra alle involverede. På selve operationsdagen mødt af de sødeste og meget serviceminded sygeplejersker og læger, der hele tiden havde fokus på mit velbefindende. Ved udskrivelse fik jeg udleveret operationsbeskrivelse, genoptræningsplan m.v. Dagen efter blev jeg ringet op af endnu en sød og venlig sygeplejerske, der spurgte, hvordan det gik, og om jeg havde spørgsmål. Tak for god og professionel behandling. Jeg kan helt klart anbefale CPH privathospital i Farum.

Grethe, Januar 2021



Top professionelt
team

Det fungerer og man føler sig tryg. De er bare top professionelle, dygtige, varme og yderst omsorgsfulde.

Pernille, December 2020


 

Ekspertise, empati og omsorg

CPH Privathospital får min varmeste anbefaling 
Jeg er blevet opereret af Henrik Halvor Springborg og hans team og jeg er så taknemmelig for hele forløbet. 
Fra start til slut bliver man mødt af dygtige og engagerede mennesker, hvor tryghed og omsorg er i højsædet. 
Tusind TAK

Gitte, December 2020

 



Så gik drømmen i opfyldelse

Så gik drømmen i opfyldelse. Var i dag til 3 måneders check efter min tummy tuck. Blev opereret af Christian Bonde og hans team i september. Lige fra start til slut har det været en første klasse behandling. Ophold på CPH og omsorg fra sygeplejerskerne kender ingen sammenligning. Så fantastiske!!!
Kan i dag sige at jeg har nået mit mål efter 7 års kamp. Kunne ikke været sket uden Christians ekspertise og professionalisme.
Kan kun varmt anbefale CPH Privathospital⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karina, December 2020

 



Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted og en SUPER behandling man får, man føler sig godt behandlet og I gode hænder, lige fra man kommer ind af døren. Tak for god behandling. Håber det er sidste gang jeg har brug for jer 😉, men skulle jeg få brug for et privathospital, vil i helt klart blive valgt igen.

Lars, December 2020

 



Tak for omsorgsfuld modtagelse på jeres klinik

- og særligt tak til jeres radiograf, som tålmodigt og roligt tog imod mig til MR scanning. Han formåede at berolige mig så meget inden scanningen, at jeg næsten glemte hvor nervøs jeg var - Hanne"

Hanne, 2020

 



Virkelig kompetent

Virkelig kompetent, dygtig og behagelig ortopædkirurg Jesper Bildsøe
Har været igennem et længevarende forløb med et dårligt knæ, som endte med operation den 22. april 2020.
Igennem hele forløbet og på operationsdagen har jeg oplevet en meget dygtig og kompetent læge og derudover en meget behagelig oplevelse inden og efter operationen af det øvrige personale.

Mette, Juni 2020

 



CPH Privathospital og Claudia Becker får mine varmeste anbefalinger. Tak fordi I findes!


Efter gentagne besøg på samtlige privathospitaler i hovedstadsområdet, havde jeg næsten mistet håbet om at få hjælp. Hver gang følte jeg mig mødt af en pengemaskine, som tjener tykt på kommunehospitalernes sørgelige tilstand, uden at levere professionel og omsorgsfuld behandling.

Da jeg henvendte mig til CPH Privathospital var jeg både grædefærdig og desperat efter, at få min tilstand taget alvorligt.

Allerede fra første opkald, blev jeg mødt af en sød og lyttende sekretær, som gav mig en hurtig tid hos Claudia Becker.

Og resten er historie..

Claudia har med sikker og professionel hånd ført mig igennem, og fået mig ud på den anden side, af et langtrukkent sygdomsforløb. Hun er knivskarp og meget meget dygtig til sit fag, og hun føler et ansvar og en oprigtig omsorg for sine patienter, hvilket man mærker lige fra første færd.

CPH Privathospital og Claudia Becker får mine varmeste anbefalinger. Tak fordi I findes!"

Daisy, April 2018

 



CPH Privathospital i Farum

"Jeg var indlagt 2 dage på CPH privathospital i Farum, fordi jeg skulle have en rygoperation. Lige fra forundersøgelser til operationen og bagefter er jeg kun blevet mødt af søde, dygtige og kompetente læger, sygeplejersker og sosu’er, Så det har været en fornøjelse - her er der tid til spørgsmål og svar, omsorg og stadig smil på læben. Jeg vil til en enhver tid anbefale stedet"

Tina, Marts 2020

 


 

Super oplevelse

"Jeg fik en operation på CPH (Stiv storetå (Hallux rigidus)). De første dage efter operationen havde jeg en del smerter, som gradvis blev mindre, her 30 dage efter er der stadig smerter ved belastning, men det bliver bedre dag for dag. En stor tak til hele CPH for den perfekte behandling, lige fra reception, sygeplejersker, røntgen og en stor tak til Peter Basse som stod for operationen, Peter forklare rigtig godt hvad jeg skulle igennem, og tog sig tid til at svare på alle spørgsmålene, jeg følte fra første samtale, jeg var i gode hænder."

Henrik, Februar 2020

 



Ny livskvalitet

"For godt et år siden var jeg igennem en meget stor operation i min højre fod. Peter Basse sørgede for at jeg den dag i dag er stort set smertefri og igen kan gå uden snerter. Mine konstante smerter er hel forsvundet og jeg har kun Cph privat hospital at takke samt Peter Basse og team. Alle er utrolig søde og jeg følte mig meget tryg"

Vibeke, Marts 2020

 



Superprofessionelt Set-up, fra første færd.

Jeg blev henvist, og indkaldt pr omgående, operationsdatoen blev fastsat og fra første besøg (til veloverstået operation) følte jeg mig i sikre og professionelle hænder, med en højt informationsniveau gennem hele forløbet. Har netop været til kontrol, hvilket viser at man følger patienterne, efter operationen - og slipper først når er man er 100% sikre på at alt er som det skal være. Jeg tøver ikke med en 100% anbefaling af Cph Privarhospital, Farum"

Lars, Marts 2020

 


 

Hele forløbet har været fantastisk...

Fik opereret min skulder hos CPH Privathospital. Hele forløbet har været fantastisk med imødekommende medarbejdere, som bare har styr på tingene."

Benedikt, August 2019

 


 

Tak for god behandling!

En professionel operation for prostatahypertrofi. Alt personale var professionelle med god humor og venlighed. Kan bestemt anbefales! Tak for god behandling!

Peter, August 2019

 


 

Fantastisk hospital, fantastisk personale og fantastiske omgivelser. 


Har kun roser til CPH Privathospital. Har gennemgået en operation i min fod og min oplevelse fra første besøg til sidste kontrol har været en rigtig god oplevelse.
Informationsniveauet har været højt og jeg har følt mig godt holdt i hånden af et yderst kompetent personale.
En speciel stor tak til læge Peter Basse og sygeplejerskerne Helle og Birgitte for fantastisk hjælp."

Karina, april 2019

 



Gid alle patienter fik lov at komme i behandling af en som hende.

Jeg har været meget udfordret de seneste år mht infektioner gentagne gange i mine bihuler - infektioner der desværre fik lov til at brede sig til ørerne.

Har været i ambulante behandlinger på privathospital i Ringsted og og hos privatpraktiserende specialister, uden at der for alvor blev taget hånd om problemerne.

Heldigvis fik jeg lov at komme på Aleris-Hamlet, og blev i 2 omgange opereret af Claudia Becker. Alle hendes kolleger der, roste hende i høje toner, og fortalte mig hvor heldig jeg havde været, at det var netop hende der havde mig som patient.

Og hvilken forskel hun har gjort. Jeg troede ikke at der fandtes så empatiske, venlige, kompetente og fagligt dygtige læger, samlet i en person. Til og med en overlæge. På et tidspunkt var Claudia som sunket i jorden, da jeg havde brug for hendes hjælp. Efter lidt research fra min side, “fandt” jeg heldigvis frem til hende i en ny stilling hos CPH Privathospital. Jeg skal desværre nok holdes i snor resten af mine dage, hvad angår mine bihule udfordringer. Men jeg glæder mig hver gang, jeg nu fremefter, kan komme i konsultation hos Claudia. Gid alle patienter fik lov at komme i behandling af en som hende."

Leif, juni 2018

 


 

Allerede ved første møde med Claudia Becker føler sig man veltilpas.

Hun er venlig, opmærksom, lyttende og sød. Når min operationen nu er overstået og min yderst vanskelige næse rettet op og nu fuld funktionsdygtig , ved jeg at

Claudia er en særdeles dygtig kirurg. Har man brug for Claudia efter operationen, responderer hun straks såvel skriftligt som via Telefon. Hun giver det en patient har brug for nemlig tryghed. Jeg er en mand på godt 84 år og kan nu se frem til at de kommende år bliver bedre.

Tak til Claudia"

Jean, juni 2018

 



Service i Verdensklasse !

Jeg har nu fået opereret og fastlåst begge mine storetæer af speciallæge Peter Basse. Det er det bedste jeg længe har gjort, for jeg er nu fuldstændig smertefri, kan dyrke motion, løbe og ikke mindst passe et arbejde med 12-24.000 skridt om dagen.

Det har hver gang været et gnidningsfrit forløb og jeg kan kun på det varmeste anbefale denne type operation. Derudover er man også hurtigere igennem sygeforløb og er forholdsvis hurtig i gang med genoptræning.

1000 tak for excellent service, og dybt professionel håndtering.

Clea, februar 2019