Vores passion er at drive et topmoderne hospital, hvor patienterne får førsteklasses behandling. Derfor grundlagde vi CPH Privathospital

CPH Privathospital er et danskejet hospital, hvor vi som dedikerede fagpersoner hver dag møder vores patienter med varme, empati og nærvær.

Vi sikrer vores høje faglige kvalitet ved at være opdateret på den seneste viden, samt ved at have de nyeste teknologiske udrednings- og behandlingsmuligheder.

Vores højeste mål er at bidrage til vores patienters livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred. Vi fokuserer derfor på hurtig udredning, den bedste behandling og et trygt efterforløb i indbydende rammer.

Vi ser patienterne som individuelle mennesker, og ved at tage os tid til den personlige dialog opnår vi det optimale behandlingsforløb og bedste resultat for den enkelte. Det vil derfor også være den samme speciallæge, som følger patienten gennem hele forløbet.

Flere af vores specialer samarbejder omkring den enkelte patient. Det skaber overskuelighed, tryghed og et meningsfuldt forløb fra første møde med CPH Privathospital.

Vi stræber efter at være det mest attraktive privathospital. Med værdierne høj faglighed, tryghed og gensidig respekt tror vi på, at vi bliver det foretrukne valg for patienter, samarbejdspartnere og medarbejdere.