Med karkirurgi undersøger, behandler og plejer vi dig, der har sygdomme eller skader i kroppens vener. Vi har blandt andet specialer i åreknuder og karsprængninger. Bliv derfor mødt af erfarne speciallæger, der tager hånd om dig før, under og efter forløbet.

 

Hvad er karkirurgi?

Karkirurgi er behandling af sygdomme og skader i blodårerne uden for hjertet og hjernen. Det vil blandt andet sige blodkar (vener). Disse sygdomme kan for eksempel være åreknuder, blodpropper, og karsprængninger.

På CPH Privathospital har vi en karkirurgisk afdeling. Her vil en speciallæge – en såkaldt karkirurg – stå for behandlingen af din sygdom. På den måde får du den korrekte hjælp, da personen er uddannet læge og har taget speciale i netop karkirurgi. Det gør, at lægen har en særlig viden i at behandle gener og problemer i dine blodårer. For dig betyder det, at du kan føle dig i trygge hænder under hele processen.

Vi modtager både private såvel som offentlige patienter i hele landet. Som borger i Danmark har du nemlig ret til at blive udredt indenfor en måned. Helt konkret vil det sige, at hvis ventetiden på din behandling tager mere end 30 dage, må du vælge behandling hos os. Det gælder også, hvis du har fået tilbudt en dato for operationen, og sygehuset ændrer den.

Har du brug for en undersøgelse af dine eventuelle symptomer eller en behandling? Kontakt os her, og få praktiske informationer af vores dygtige personale.

 

Oplev korrekte behandlinger af åreknuder

Nogle mennesker oplever, at deres blodkar (vener) bliver meget tydelige lige under huden. Det kan være tegn på åreknuder. De er ganske ufarlige, men for mange er åreknuderne kosmetisk generende og kan give trætte, tunge ben. På CPH Privathospital tilbyder vi tre former for karkirurg inden for åreknuder:

Behandling af åreknuder med laser
Her vil en af vores speciallæger ødelægge den defekte vene med laserkirurgi. Behandlingen foregår under lokalbedøvelse, er særdeles effektiv og er mindre ubehagelig end traditionel kirurgi. Læs mere om laserbehandlingen af åreknuder.

Behandling af åreknuder med skum
Denne metode består i at, vores karkirurg sprøjter et lokalirriterende skum ind i åreknuden. Det skaber en lokal betændelse i åren, som gør, at åreknuden lukker. Bagefter fjerner vi åreknuderne, mens du er i lokalbedøvelse. Bliv klogere på skumbehandling af åreknuder.

Behandling af åreknuder med flebektomi
Du kan også få dem fjernet ved hjælp af en operation. Det gør vi ved at give dig lokalbedøvelse og bagefter lave små snit i huden ved åreknuderne. Ved hjælp af et medicinsk instrument, der ligner en meget lille krog, hiver vi venerne ud. Snittene ofte heler hurtigt og efterlader ingen tydelige ar.

Vores tredje behandling er flebektomi, hvor du får lokalbedøvelse, inden lægen laver meget små snit i nærheden af åreknuderne. Med hjælp af et medicinsk instrument, som ligner en hæklenål, bliver de tydelige blodårer trukket ud og dermed fjernet. Snittene er meget små, heler hurtigt, og det vil være minimalt med tydelig ar.