På CPH Privathospitals plastikkirurgiske afdeling tilbyder vi en bred palette af kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb fra brystoperationer, ansigtsoperationer, fedtsugninger og fjernelse af slap og løs hud.

Vi arbejder udfra kvalitet, tryghed og høj faglighed fordi plastikkirurgi er en tillidssag. CPH Privathospital har mere end 20 års erfaring og stiler mod at tilbyde den absolut bedste behandling, hvor du er i centrum - for det handler om dig! Derfor skræddersyer vi også en behandling til dig udfra dine behov og ønsker. Du vil fra første til sidste undersøgelse blive fulgt af den samme speciallæge i plastikkirurgi. Vores plastikkirurger Christian Bonde, har mange års erfaring fra bl.a. Rigshospitalet og vil altid give sig god tid til at lytte til dig og rådgive ud fra dine ønsker.

 

"For mig er skønhed en smagssag og et personligt anliggende. Derfor respekterer jeg til fulde, at nogle af mine patienter ser skønhed som et spørgsmål om ikke at falde uden for normalen. For dem er skønhed et spørgsmål om at høre til. En livsvigtig grundfølelse, der har stor betydning for menneskets selvværd og selvtillid.".

Christian Bonde - speciallæge i plastikkirurgi, Ph.D.

 

 

Hos CPH Privathsopital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet - plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid være i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikirurger igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

 

Om Christian Bonde - speciallæge i plastikkirurgi

Vores speciallæge i plastikkirurg Christian Bonde (også kendt fra DR-programmet "mirakler på riget") har siden 2018 arbejdet på CPH Privathospital. Christian Bonde foretager rekonstruktive operationer i offentligt regi og kosmetiske behandlinger i privat regi. Uanset om det er et rekonstruktivt eller kosmetisk indgreb, er det altid hans mål at nå frem til et resultat, hvor patienterne føler glæde og stolthed over deres krop og udseende. Rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi komplementerer hinanden godt, og hans mange års erfaringer fra offentligt og privat regi har givet ham stor alsidighed i teknikker og metoder. >>Det er mine patienters sikkerhed for en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat uanset hvilken opgave jeg bliver stillet<< siger Christian Bonde.

 

Det siger Christian Bonde selv:

Hvad er skønhed?

For mig er skønhed en smagssag og et personligt anliggende. Derfor respekterer jeg til fulde, at nogle af mine patienter ser skønhed som et spørgsmål om ikke at falde uden for normalen. For dem er skønhed et spørgsmål om at høre til. En livsvigtig grundfølelse, der har stor betydning for menneskets selvværd og selvtillid.

For andre af mine patienter er skønhed forbundet med bestemte idealer, de har for deres krop og udseende. De ved, hvordan de gerne vil se ud og opleves, og jeg vejleder dem sikkert derhen. Jeg hjælper alle patienter med at realisere deres ønsker om at (gen)skabe en harmonisk, smuk og naturligt udseende krop inden for ’det brede normalbillede’.

Jeg værner om min professionelle integritet og siger fra, hvis jeg føler, at en patients ønske til et kosmetisk indgreb ikke er kompatibelt med mit eget brede normalbillede af, hvad skønhed er. Grænsen mellem det normale og det ekstreme er en gråzone, der er svær at navigere i, og derfor vil ønsker til indgreb og behandlinger altid bero på en individuel vurdering og samtale med patienten.

 

Hvad er du stolt af?

Jeg er stolt af at have opnået international anerkendelse ved at have udviklet metoder og teknikker, der bliver brugt både i Danmark og i udlandet. Min nysgerrige og opsøgende tilgang til plastikkirurgi betyder, at jeg engagerer mig internationalt. Som den eneste danske plastikkirurg er jeg med i EURAPS/AWS, hvor jeg deler viden og erfaringer, men også lærer nyt fra andre af verdens førende plastikkirurger.

Da plastikkirurgi er et innovativt håndværk, er det vigtigt for mig at forfine mine metoder og resultater og altid være i sync med den seneste, internationale forskning.

 

Kosmetisk plastikkirurgi er blevet mere socialt acceptabelt de senere år. I dag er det f.eks. ikke længere nær så akavet for en kvinde til et middagsselskab at fortælle om sin brystforstørrende operation, hvor det for bare ti år siden var et stort tabu. Accepten af brystforstørrende operationer er øget gennem årene, og antallet af kvinder, der får foretaget brystoperationer, vokser nu med 25 procent om året.

I mellemtiden er udbuddet og efterspørgslen efter kosmetiske behandlinger vokset drevet af udviklingen i USA og England. I dag får flere danskere også foretaget facelift, men det er i brede kredse ikke velanset at tale om at foretage kosmetiske operationer i ansigtet. Det er et mål for mit professionelle virke at ændre på den holdning og gøre det mindst lige så socialt acceptabelt som at få lavet nye bryster.

Ved konstant at opsøge ny viden og tillære mig nye teknikker om plastikkirurgi; ved at udføre vellykkede kosmetiske behandlinger i tæt dialog med mine patienter og ved at tage del i den offentlige debat om og holdning til plastikkirurgi, er det mit mål at blive Danmarks førende ekspert inden for visuel identitet og plastikkirurgi.

christian bonde foto