På CPH Privathospital tilbyder vi dig højt specialiserede kosmetiske/plastikkirurgiske behandlinger. 

Vores specialist i  plastikkirurg Christian Bonde (kendt fra DR-programmet "mirakler på riget" og hans dygtige team af sygeplejersker står klar til at hjælpe dig.

 

Om Christian Bonde

Som plastikkirurg med speciale i visuel identitet hjælper jeg mennesker med at blive den bedste udgave af sig selv.Det er en stor faglig og menneskelig tilfredsstillelse for mig at hjælpe patienter med at udbedre skader på kroppen som følge af sygdom, ulykke eller medfødt misdannelse eller hjælpe patienter med at realisere de ønsker, de har for deres krop og udseende.

Jeg foretager rekonstruktive operationer i offentligt regi og kosmetiske behandlinger i privat regi. Uanset om det er et rekonstruktivt eller kosmetisk indgreb, er det altid mit mål at nå frem til et resultat, hvor patienterne føler glæde og stolthed over deres krop og udseende.

For mig er skønhed en smagssag og et personligt anliggende. Derfor respekterer jeg til fulde, at nogle af mine patienter ser skønhed som et spørgsmål om ikke at falde uden for normalen. For dem er skønhed et spørgsmål om at høre til. En livsvigtig grundfølelse, der har stor betydning for menneskets selvværd og selvtillid.

For andre af mine patienter er skønhed forbundet med bestemte idealer, de har for deres krop og udseende. De ved, hvordan de gerne vil se ud og opleves, og jeg vejleder dem sikkert derhen. Jeg hjælper alle patienter med at realisere deres ønsker om at (gen)skabe en harmonisk, smuk og naturligt udseende krop inden for ’det brede normalbillede’.

Jeg værner om min professionelle integritet og siger fra, hvis jeg føler, at en patients ønske til et kosmetisk indgreb ikke er kompatibelt med mit eget brede normalbillede af, hvad skønhed er. Grænsen mellem det normale og det ekstreme er en gråzone, der er svær at navigere i, og derfor vil ønsker til indgreb og behandlinger altid bero på en individuel vurdering og samtale med patienten.

Jeg er stolt af at have opnået international anerkendelse ved at have udviklet metoder og teknikker, der bliver brugt både i Danmark og i udlandet. Min nysgerrige og opsøgende tilgang til plastikkirurgi betyder, at jeg engagerer mig internationalt. Som den eneste danske plastikkirurg er jeg med i EURAPS/AWS, hvor jeg deler viden og erfaringer, men også lærer nyt fra andre af verdens førende plastikkirurger.

Da plastikkirurgi er et innovativt håndværk, er det vigtigt for mig at forfine mine metoder og resultater og altid være i sync med den seneste, internationale forskning.

Rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi komplementerer hinanden, og mine mange års erfaringer fra offentligt og privat regi har givet mig stor alsidighed i teknikker og metoder. Det er mine patienters sikkerhed for en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat uanset hvilken opgave jeg bliver stillet.

Kosmetisk plastikkirurgi er blevet mere socialt acceptabelt de senere år. I dag er det f.eks. ikke længere nær så akavet for en kvinde til et middagsselskab at fortælle om sin brystforstørrende operation, hvor det for bare ti år siden var et stort tabu. Accepten af brystforstørrende operationer er øget gennem årene, og antallet af kvinder, der får foretaget brystoperationer, vokser nu med 25 procent om året.

I mellemtiden er udbuddet og efterspørgslen efter kosmetiske behandlinger vokset drevet af udviklingen i USA og England. I dag får flere danskere også foretaget facelift, men det er i brede kredse ikke velanset at tale om at foretage kosmetiske operationer i ansigtet. Det er et mål for mit professionelle virke at ændre på den holdning og gøre det mindst lige så socialt acceptabelt som at få lavet nye bryster.

Ved konstant at opsøge ny viden og tillære mig nye teknikker om plastikkirurgi; ved at udføre vellykkede kosmetiske behandlinger i tæt dialog med mine patienter og ved at tage del i den offentlige debat om og holdning til plastikkirurgi, er det mit mål at blive Danmarks førende ekspert inden for visuel identitet og plastikkirurgi.

christian bonde foto