Ansigtsløft (Facelift)

Målet med et ansigtsløft er at modvirke ansigtets forandringer over årene og at genskabe et naturligt og ungdommeligt udseende. Facelift fokuserer på området fra øjnene til kravebenet.

Hver operation er unikt tilpasset kundens udseende og ønsker, og involverer at underhud og fedtvæv placeres på deres oprindelige sted og justeres, samtidigt med at man undgår træk på huden som også tilpasses. Et facelift er den mest effektive metode til at modvirke aldringstegn i ansigtet og et realistisk mål er at opnå et ca. 10 år yngre, friskere og naturligt udseende.

Ved at løfte bløddelene (fedt, underhud og muskler) rettes kæbelinjerne op og eventuelle ”hamsterposer” fjernes. Furerne fra næsen ned mod mundvigene glattes og huden omkring hagen strammes op. Ansigtsløft er især velegnet til patienter med bevaret elasticitet i huden, men alle patienter med løs hud og aldersforandringer som furer og poser kan have en markant effekt af et ansigtsløft.

Ved at benytte en individuel tre-dimensionel tilgang og ved en grundig analyse af dit ansigt kan vi genplacere og genskabe dit ansigt som en naturlig helhed, frem for den klassiske to-dimensionale tilgang som blot fokuserer på løft og hud.

Facelifts kombineres ofte med kirurgi omkring øjnene og med fedtinjektioner og herved opnås et

balanceret, sundt og naturligt resultat.

Den endelige beslutning om hvilken type ansigtsløft du har behov for, finder du sammen med plastikkirurgen ved forundersøgelsen.