At få opereret sit bryst er en vigtig beslutning, som kræver god rådgivning og tid til omtanke. Som med al kirurgi tages beslutningen i samråd med plastikkirurgen ud fra dine ønsker og forventninger.

Der kan være mange grunde til at man som kvinde ønsker sig en brystoperation. Fra ønsket om at ændre på formen eller størrelsen, behandling af en medfødt misdannelse eller et ønske om at vende tilbage til den krop man havde før alder, graviditet/amning, vægt ændringer eller sygdom der ændrede ens udseende.

Der findes et utal af operationer og implantater, som alle kan bidrage til at hjælpe dig, men for at opnå det bedste resultat, skal der tages udgangspunkt i din krop, i din historie og dine ønsker.

1090x613 CPH plastikkirurgi BFO samtale Christian bonde


Med vores ekspertviden om brystet og vores erfaring med alle former for brystoperationer, fra mikrokirurgi til fedtinjektion, går du ind til din operation med optimale forudsætninger for et flot resultat. Med en detaljeret forklaring af fordele og ulemper ved de forskellige teknikker, en tydelig afklaring af mål og forventet resultat før en eventuel operation.

Hos os er målet for operationen ikke en BH-størrelse, men at (gen)skabe en harmonisk, smuk og naturligt udseende krop.