Brystforstørrelse efter dine behov

Drømmer du om at få smukke og større bryster? At få opereret dine bryster er en vigtig beslutning, som kræver professionel rådgivning og tid til omtanke.

Som med al andet kirurgi tager vi hos CPH Privathospital dig derfor i hånden fra start til slut. Fra at lytte til dine forventninger og personlige ønsker samt vejlede dig før og efter operationen. Læs mere om dine muligheder for en brystforstørrende operation hos os, så du får et pænt resultat.

En brystforstørrelse med naturligt resultat

Hos CPH Privathospital er målet for en brystforstørrende operation (BFO) at skabe en så harmonisk, smuk og naturligt udseende krop som muligt. Måske ønsker du at opnå mere faste bryster efter graviditet eller vægttab? Eller måske få dit selvværd tilbage efter en sygdom, der har gjort brysterne asymmetriske? 

Hos os er det blandt andet muligt at få en brystforstørrelse med eget fedt og en brystforstørrelse med implantat. Uanset hvad din bevæggrund er, så tager vi altid udgangspunkt i din krop, i din historie og dine ønsker. Med en detaljeret forklaring af fordele og ulemper ved de forskellige teknikker finder vi den bedste løsning. I fællesskab med dig gennemgår vi:

  • Dine ønsker og forventninger til dine bryster
  • Ulemper og fordele ved implantat eller eget fedt
  • Selve forløbet før, under og efter operationen
  • Muligheder for risici ved brystforstørrelse
  • Dine spørgsmål til teknikker og operationen

På den måde går du ind til din operation med de optimale forudsætninger for et flot resultat. Ønsker du en vejledende undersøgelse eller god behandling, så kan du kontakte os her. Det er en god idé at læse informationerne på hjemmesiden inden forundersøgelsen. Har du spørgsmål? Skriv dem ned, og medbring dem til samtalen. 

Hvilken type behandling er bedst til dig?

Nedenunder kan du læse mere om de to forskellige, kirurgiske teknikker ved en brystforstørrende operation. Sammen med vores erfarne speciallæger i plastikkirurgi sørger vi for, at du kan være tryg under hele forløbet. Heriblandt sikrer vi en høj sikkerhed og faste kontroller efter operationen. Vi ønsker nemlig, at du bliver mest mulig tilfreds. 

Det er vigtigt at huske på, at resultatet af kosmetisk kirurgi ikke er varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt dette går, afhænger af både din arvelige disponering, rygning, ændring af vægt og brystets samlede vægt. Følg disse råd for at give dine bryster den bedste støtte.

Brystforstørrelse med implantat

Før operationen taler du med en af vores speciallæger, som giver dig en personlig vejledning ved forundersøgelsen. Blandt andet tager vi udgangspunkt i det naturlige bryst, som du har i forvejen. Det skaber nemlig fundamentet for mulighederne for at indfri dine ønsker om brystforstørrelse med implantat.

Hos CPH Privathospital bruger vi udelukkende de godkendte Mentor silikoneimplantater. Her har du mulighed for at blive opereret via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Operationen foregår i fuld bedøvelse og varer cirka én time. Arrene er normalt i størrelsen 4,5-5 cm, men du har mulighed for at mindske dem. Læs mere om ar efter BFO her.

Brystforstørrelse med eget fedt

Ønsker du at kombinere to løsninger, så kan brystforstørrelse med eget fedt være et skånsomt alternativ til implantater. Til dels bliver dine bryster mere naturlige, og du kan samtidig få en gevinst ved fedtsugning af nogle områder på kroppen. Ligeledes er der færre risici for komplikationer, og der er næsten ingen synlige ar på brystet.

Hos CPH Privathospital bruger vi en skånsom og naturlig metode, du kan være tryg ved. Typisk kan du forvente en dyrere behandling end brystforstørrelse med implantat. Det skyldes, at en del af det indsprøjtede fedtvæv forsvinder i ugerne efter operationen. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage behandlingen for at opnå det endelige resultat. Se alle vores priser ved plastikkirurgi.

Vi er hos dig hele vejen igennem

Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Mød vores plastikkirurg

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Christian Bonde
Plastikkirurgi