Ankelstabiliserende operation

Chokbølgeterapi og fokuseret chokbølgebehandling (ESWT) er en yderst effektiv behandling mod overbelastningsskader samt sene- og muskelskader. Metoden har været i Danmark nu i mere end 10 år. Operation af disse skader giver ofte dårlige resultater

  Typiske behandlingsområder med ESWT

  • Hælspore
  • Achillesseneproblemer
  • Springerknæ
  • Tennisalbuer
  • Indeklemningsfænomen i skuldre
  • Heling af brud
  • Osgood-Schlatter – børnevækstzone problematik på knæ, achilles m.m.

Erfaren sportskirurger står klar til at hjælpe dig

Speciallæge i ortopædkirurgi Bjarne S. Pedersen har været med som de første siden 2003, og opnår gode resultater grundet bedre og dyrere apparatur samt nøjagtig dynamisk ultralydsscanning og derved diagnosticering.

Succesrater
– Hælspore – over 85%

– Achillesseneproblemer – over 80%

– Tennisalbuer – over 60%

– Kalkskuldre – forkalkninger i musklerne og slimsækken i skulderen – over 80%

– Trochanterbursitter- ca. 85%

– Kroniske sene-/muskelskader og løbeknæ ca. 85%

Behandling

Vi arbejder som de få i Danmark med et chokbølgehoved, som er over dobbelt så kraftigt som de normale ESWT-hoveder. Desuden dækker vores ESWT-hoved et 2,5 gange større areal end dem, der normalt benyttes. Der er begyndende evidens for, at jo større kraft, der påføres vævet, jo bedre er resultatet.

Selve behandlingen består i at sende 4 ultralydschokbølger pr. sekund mod forkalkninger, irritation, ødem eller arvæv i muskler, sener, senetilhæftninger eller irriterede slimsække.

Behandlingen kombineres med en fornuftig aflastnings- og genoptræningsplan. Man må påregne fra 4 til 6 behandlinger, alt efter hvilken lidelse det drejer sig om.

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer. Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står altid klar til at hjælpe dig!

Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi