For mig handler sundhed om fysisk og psykisk velvære og livsglæde. I mit arbejde som klinisk diætist, lægger jeg vægt på at støtte dig i at skabe forandringer, der varer ved.

Diætetisk behandling kan hjælpe dig til en sund og varieret kost, så du får det maksimale ud af din behandling med Saxenda. Vejledning i optimal sund kost, og i at få et sundt og afbalanceret forhold til mad, kan hjælpe dig til et varigt vægttab. Jeg arbejder ud fra en tilgang, der hedder at det skal være så nemt som muligt. Som udgangspunkt vil kostplanen blive tilrettelagt ud fra dine præferencer, så det bliver nemt for dig at følge. Det bliver forandringstiltag der passer ind i din hverdag.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, om diætetisk vejledning til medicinsk vægttab.

Første konsultation inkl. kostplan (75 min) og kropsanalyse: 1.134,00 kr.
Første konsultation inkl. kostplan og kropsanalyse + 5 opfølgninger a 25 min: 2.495,00 kr.
Se andre forløb og priser på www.diaetistogsundhedshuset.dk afdeling Hørsholm.

Patienter fra CPH Privathospital i behandling med Saxenda, får 10% rabat på alle forløb ved Diætist- og Sundhedshuset, Hørsholm. Selve behandlingen kan foregå på CPH Privathospital eller i Hørsholm. Ved behandling på CPH Privathospital, skal bookingen foregå telefonisk.

Ved behandling hos klinisk diætist dækker Sygeforsikringen ”danmark” 50% af dine udgifter per konsultation, max 250 kr. per konsultation. Der kan max gives et samlet tilskud på 1.000 kr. indenfor 12 måneder.

Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til autoriseret klinisk diætist. Kontakt dit forsikringsselskab for information om din dækning.

Kontaktoplysninger:
Lea Jørgensen, aut. Klinisk diætist
M: 2872 8002
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.