Sådan finder du vej til CPH Privathospital

Det gamle rådhus i Farum danner rammen om CPH Privathospital – og foruden de skønne ydre rammer er beliggenheden også helt ideel med bare fem minutters gang fra S-togsstationen og et stenkast fra motorvejen. Der er fine og gratis parkeringsforhold og et bycenter lige i baghaven. Få hjælp til, hvordan du finder vej her.

Adresse

CPH Privathospital
Rådhustorvet 4
3520 Farum

Er du i bil?

CPH Privathospital ligger i Farum centrum lige ved siden af Farum Bytorv
Kommer du i bil ligger vi 300 m fra motorvejen ved afkørsel 9, Farum C.

Der er fine og gratis parkeringsforhold både ved Bytorvet og ved Rådhustorvets parkeringsplads.

Er du med offentlig transport?

Farum S-tog ligger 5-10 minutters gang fra CPH Privathospital. Planlæg din rejse her

Om os

CPH Privathospital er et danskejet hospital, hvor vi som dedikerede fagpersoner hver dag møder vores patienter med varme, empati og nærvær. Vores passion er at drive et topmoderne hospital, hvor patienterne får førsteklasses behandling. Derfor grundlagde vi CPH Privathospital.

Vi sikrer vores høje faglige kvalitet ved at være opdateret på den seneste viden, samt ved at have de nyeste teknologiske udrednings- og behandlingsmuligheder.

Vores højeste mål er at bidrage til vores patienters livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred. Vi fokuserer derfor på hurtig udredning, den bedste behandling og et trygt efterforløb i indbydende rammer.

Vi ser patienterne som individuelle mennesker, og ved at tage os tid til den personlige dialog opnår vi det optimale behandlingsforløb og bedste resultat for den enkelte. Det vil derfor også være den samme speciallæge, som følger patienten gennem hele forløbet.

Find os på kortet: