Billeddiagnostik

Røntgen og skanninger er et vigtigt værktøj, når der skal stilles en præcis diagnose. Undersøgelserne udføres derfor kun af vores specialister inden for radiologi, som også har en direkte dialog med din ansvarlige læge.

Røntgen og skanninger er et vigtigt værktøj, når der skal stilles en præcis diagnose. Undersøgelserne udføres derfor kun af vores specialister inden for radiologi, som også har en direkte dialog med din ansvarlige læge.

Røntgenundersøgelser og scanninger foretages på CPH Billeddiagnostisk Center, som ligger få meter fra CPH Privathospital.

På cph:dia er det erfarne radiografer og speciallæger i radiologi, der udfører MR- og CT-scanninger samt røntgen- og ultralydsundersøgelser. Her du altid sikret:

  • Undersøgelse inden for få dage
  • Svar på undersøgelsen inden for 5 hverdage – akutte/haste kan gøres hurtigere
  • Samlet undersøgelsesforløb foregår samme sted
  • Undersøgelser foretages og beskrives af eksperter inden for radiologi

En billeddiagnostisk undersøgelse hjælper dig og din behandlende læge til at få stillet den rette diagnose. Det sikrer dig en bedre og hurtigere behandling.

Henvisning

For at få udført en billeddiagnostisk undersøgelse skal du have en henvisning fra egen læge, speciallæge, kiropraktor eller en af CPH Privathospitals speciallæger. Vi skal bruge oplysningerne på din henvisning til at lave den mest optimale undersøgelse af dig. Derudover skal vi vide, hvem vi skal sende svaret på undersøgelsen til.

Om CPH Dia

CPH Diagnostisk Center A/S – i daglig tale CPH Dia – udfører billeddiagnostiske undersøgelser i høj faglig kvalitet og med kort ventetid.

CPH dia er et af de største private billeddiagnostiske centre i Danmark, hvor erfarne og engagerede speciallæger og radiografer hver dag skaber de bedste betingelser for hurtige undersøgelser, som derved sikre hurtig udredning og behandling af patienter.

Vi samarbejder med læger, sygehuse, forsikringsselskaber og det offentlige sygehusvæsen samt andre privathospitaler.

CPH DIA ligger tæt ved offentlige transport, motorvej og har gode parkeringsforhold (gratis).

De forskellige billeddiagnostiske undersøgelser er et hjælperedskab til hurtig og korrekt diagnose hos den enkelte patient.

Det siger vores patienter
Vi lever af den gode patientoplevelse og det er altid vigtigt for os, at vores patienter føler sig hørt og set. Her ses et udpluk af de anmeldelser, som vi har fået på henholdsvis trustpilot og facebook.
Lone – 2021
Jeg giver 6 ud af 5 stjerner
Søde og dygtige ansatte, alt lige fra sekretærer til sygeplejersker.
Overlæge – speciallæge i gynækologi Henrik Halvor Springborg er en læge, som jeg vil give 6 ud af 5 stjerner?? sjældent oplevet så omsorgsfuld og omhyggelig læge. Rent kirurgisk en stjerne og den sødeste og dygtigste læge. Stor og varm anbefaling herfra. Stor ekspertise på alle fronter med fokus på tryghed for patienten ???
Christian – 2021
Førsteklasses behandling
I forbindelse med rygsmerter og diskusprolaps oplevede jeg CPH Dia og CPH Privathospital, og jeg kan kun give de mest positive anbefalinger. Jeg fik førsteklasses behandling igennem hele forløbet, fleksibelt og meget professionelt og samtidig med overskud og menneskelighed, så jeg følte, at jeg som patient var mere end et nummer i rækken”