Fysioterapi

Fysioterapien på CPH Privathospital varetages af erfarne fysioterapeuter fra Furesø Fysioterapi, som har klinik i samme bygning som CPH Privathospital.

Furesø Fysioterapi er drevet af en passion for faget og høj faglighed. Deres fysioterapeuter er specialiseret i at behandle skader i bevægeapparatet og har mange års erfaring med behandling og genoptræning. Fysioterapeuten giver altid en professionel vurdering af problemet og lægger derefter en plan for det videre forløb i samarbejde med speciallægen på CPH Privathospital.

Hvordan foregår det?

Fysioterapeuterne fra Furesø Fysioterapi | Osteopati tilser nyopererede patienter på hospitalet, så man er klædt godt på til at fortsætte genoptræningen efter udskrivelsen.

Når du er henvist af en speciallæge på CPH Privathospital, er der løbende kommunikation mellem læge og behandlende fysioterapeut. Den fysioterapeut eller speciallæge, der ser dig på hospitalet, sætter dig i gang med din genoptræning og sørger for at du får en henvisning, så du enten kan fortsætte hos Furesø Fysioterapi eller en anden klinik som fx er i nærhed af dit arbejde eller din bopæl.

På CPH Privathospital og Furesø Fysioterapi vil gøre vores bedste for, at dit genoptræningsforløb bliver så godt som muligt, så du hurtigt kan komme tilbage til din hverdag.

Kom tilbage i form efter operation. Få et skræddersyet genoptræningsforløb hos CPH Privathospital

Henvisning og priser

Furesø Fysioterapi følger de overenskomstbestemte takster for fysioterapeutisk behandling indenfor Sygesikringen, når du medbringer en henvisning fra lægen. Speciallægen på CPH Privathospital sørger for at der efter endt udredning og/eller behandling laves en elektronisk henvisning, så du nemt kan komme i gang med din træning.

Klik her, for at læse mere om Furesø Fysioterapi og deres tilbud af behandlinger.

Har du en sundhedsforsikring?

Hvis du får dækket din fysioterapi af dit forsikringsselskab, skal du altid kontakte dem inden du påbegynder behandlingen ved fysioterapeuten.

Du kan læse mere om dine rettigheder her