Patientforløb

Det kan for nogen være rart at vide på forhånd, hvad de møder ind til, når de træder ind på CPH Privathospital. Det er vores erfaring, at du spares for mange bekymringer og overraskelser, hvis du på forhånd ved, hvad der skal ske og hvordan dit patientforløb ser ud.

På denne side har vi beskrevet et patientforløb fra start til slut – og vi håber, at siden kan være med til at skabe ro og klarhed over, hvad der skal ske, når du træder ind på CPH Privathospital.

Konsultation

Når du møder til konsultation på CPH Privathospital bedes du henvende dig i receptionen, hvor vi registrerer din ankomst, så kan lægen se at du er kommet. I forbindelse med registreringen bedes du medbringe dit sundhedskort (sygesikringsbevis). Du vil forud for konsultationen få tilsendt et helbredsoplysningsskema på mail, som du bedes printe og udfylde og medbringe til lægen. Hvis du ikke har en printer bedes du møde 5 min. før konsultationen og du vil få skemaet udleveret i receptionen.

Patient ankommer til receptionen på CPH Privathospital. Her fortæller receptionisten om patientforløbet.

Tag plads i vores venteområde

Efter du har meldt din ankomst bedes du tage plads i vores venteområde. Du finder diverse aviser, magasiner og ugeblade i vores venteområde. Du er velkommen til at benytte vores trådløse gæstenetværk, koden kan du få oplyst i receptionen.

Vi har altid kaffe, the og kolde drikke til fri afbenyttelse for både dig og dine pårørende. Hvis der mangler noget så lad os det endelig vide og vi vil straks fylde op.

Mødet med lægen

Selve konsultationen finder sted sammen med den læge, som vil følge dig gennem hele dit forløb på CPH Privathospital. Ofte vil en af vores sygeplejersker udføre nogle af dine undersøgelser sammen med lægen. Under konsultationen vil lægen gennemgå dit sygdomsforløb og planlægge et behandlingsforløb. Det vil være lægesekretæren som booker undersøgelser og operation, og vi vil planlægge tiderne sammen med dig, så vi er sikre på, at det passer ind i dine planer. På CPH Privathospital er patienten i centrum og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i gennem hele dit behandlingsforløb. Du skal derfor altid føle dig fri til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om eller mangler svar på.

Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at du bliver informeret om, hvad der skal foregå og hvad der kommer til at ske.

Operation og indlæggelse

På CPH Privathospital er patienten i centrum og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg igennem hele dit behandlingsforløb. Du skal derfor altid føle dig fri til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om eller mangler svar på. Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at du bliver informeret om, hvad der skal foregå og hvad der kommer til at ske.  

På operationsdagen bedes du melde din ankomst i receptionen og efterfølgende tage plads i vores venteområde. Herefter vil du blive hentet af den sygeplejerske, som skal vise dig til rette og klargøre dig til operation.  
 
Når du er klar, kommer lægen og gennemgår forløbet med dig og tegner streger på din hud for at markere, hvor indgrebet skal ske. Du vil ligeledes møde vores narkoselæge, som vil informere dig om bedøvelsen. Herefter bliver du fulgt ind på operationsstuen, hvor du møder vores operationspersonale og narkosepersonale. Du vil komme op og ligge på operationslejet og når du er klar, vil narkoselægen bedøve dig og operationen starter herefter. 


Efter operationen kommer du ind på vores opvågningsstue, hvor en specialuddannet sygeplejerske observerer dig og måler dine værdier, indtil du er klar til at blive udskrevet eller klar til at komme ind på din egen sengestue. Du vil blive tilbud mad og drikke i opvågningen.  
 
Lægen som har opereret dig, vil komme og tilse dig inden du bliver udskrevet. Lægen vil nøje instruere dig i den fortsatte plan. 
 
Har du spørgsmål til din planlagte operation, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7021 8000 eller på info@cph-privathospital.dk

Forplejning

Vi lægger stor vægt på god forplejning og vi tilpasser derfor serveringen efter dit individuelle operationsforløb, ønsker og behov. Køkkenet kan tilbyde dig servering døgnet rundtHvis din operation foregår ambulant med udskrivelse samme dag, tilbyder vi dig en sandwich, drikkevarer og frisk frugt inden du bliver udskrevet. 
 
Som indlagt patient har du altid mulighed for at få serveret kaffe, the, kolde drikkevarer, frisk frugt og små mellemmåltider. Til hovedmåltiderne kan du vælge mellem en lun ret eller smørrebrød, som varierer fra dag til dag. 
 
Hvis du har specielle ønsker, såsom vegetarretter, retter uden svinekød, allergi, etc. er du velkommen til at kontakte os inden din indlæggelse.  
 
Dine pårørende er meget velkomne til frit at få serveret kaffe, the eller kolde drikkevarer. 

Internet og telefoni

Det er tilladt at bruge mobiltelefon på hospitalet, også i opvågningen, men husk at tage hensyn til dine øvrige medpatienter og deres pårørende.

Vi har gæstenetværk på hele hospitalet til vores patienter og pårørende. Ved henvendelse i vores reception eller hos sygeplejersken kan du få oplyst brugernavn og adgangskode til vores trådløse netværk.  

Du skal venligst selv medbringe en bærbar computeren ved indlæggelse, da dette ikke stilles til rådighed.   

Udskrivelse

Som ambulant patient bliver du sædvanligvis udskrevet to til tre timer efter operationen. Inden du går hjem får du information om medicin, forbinding, sårpleje, evt. genoptræning, tilladte aktiviteter efter operationen og tid til kontrol.  
 
Vi ringer til dig dagen efter operationen for at sikre os, at alt er vel og svare på evt. spørgsmål du måtte have.  
 
Du vil få udleveret telefonnummer til vores akuttelefon, hvis der efterfølgende skulle opstå problemer.

Som indlagt patient vil du blive udskrevet i tidsrummet kl. 09.00 – 11.00 og det er vigtigt, at du har tænkt på din hjemtransport og evt. aftalt afhentning med dine pårørende. Det nøjagtige tidspunkt for udskrivelsen aftaler du med sygeplejersken.  
 
Inden du tager hjem får du information om medicin, forbinding, sårpleje, evt. genoptræning, tilladte aktiviteter efter operationen og tid til kontrol.  
 
Du vil få udleveret telefonnummer til vores akuttelefon, hvis der efterfølgende skulle opstå problemer.  
 
Har du spørgsmål til din udskrivelse er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7021 8000 eller på info@cph-privathospital.dk

Kontrol og efterbehandling

Efter din operation tilbydes du en eller flere kontroller (der vil være enkelte operationer, som ikke kræver efterkontrol). Det er vigtigt, at du møder op til disse kontroller, så lægen kan undersøge om alt er som det skal være, og så vi undgår, at der opstår eventuelle komplikationer. Sygeplejersken eller lægesekretæren vil sørge for, at du får udleveret tid til kontrol.  
 
Skal du have efterbehandling ved fysioterapeut sørger vi for, at du bliver henvist til fysioterapi nær din bopæl. Ønsker du at fortsætte din efterbehandling på CPH Privathospital, sørger vi for, at du får tid hos vores fysioterapeuter.  
Er du henvist via din sundhedsforsikring sørger vi for, at få godkendelse til efterbehandling.
 
Har du spørgsmål til kontrol og efterbehandling er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7021 8000 eller på info@cph-privathospital.dk

Mød vores team

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig

Kjeld Dons
Rygkirurgi
Helle R.
Sygeplejerske
Randi
Lægesekretær