Claudia Becker

Virksomhedsansvarlig overlæge, CMO Speciallæge i øre-næse-halskirurgi & Partner

Biografi

Claudia Becker har mere end 25 års erfaring i udredning samt medicinsk og kirurgisk behandling af øre-næse-halslidelser.

Hun har som specialkompetence behandling af næse-bihulelidelser. Herunder kikkertoperation af bihulerne med navigation og operation for dårlig luftpassage i næsen, samt kosmetiske næseoperationer.

Claudia har desuden mange års erfaring i operation af skjoldbruskkirtel, kirurgisk behandling af spytkirtellidelser og øvrige operationer på halsen. Hun har siden 2006 anvendt coblation, en specielt skånsom radiobølgeteknik ved snorkeoperationer og ved fjernelse af mandler.

Hun anvender det nyeste teknologisk udstyr i sine operationer, og holder sig løbende fagligt opdateret på internationale kurser.

Autorisation til kosmetisk øre-næse-halskirurgi.

Claudia har Sundhedsstyrelsens autorisation til kosmetisk øre-næse-halskirurgi.

Målsætning

Claudia Beckers målsætning ved behandling af patienter med øre-næse-halslidelser er optimal udredning, letforståelig overskuelig vejledning til patient med medicinske og kirurgiske behandlingsmuligheder samt behandling og pleje tilpasset patientens gener og behov.

Operativ behandling med nyeste udstyr med fokus på sikker kirurgi efter bedste kliniske standard, at bedre patientens tilstand og om muligt helbrede og give forbedret livskvalitet for patienten.


Kompetencer

Ambulant udredning af øresygdomme og hørenedsættelse, udredning af funktionelle lidelser i næse og bihuler, næse-bihule allergi udredning, udredning af halsgener, udredning af vejrtrækningsproblemer og snorken, udredning af knude på hals, udredning af svimmelhed.

Ambulant medicinsk behandling af øregener, næse- og bihulegener, medicinsk behandling af næseallergi og allergisk bihuleproblematik.


Uddannelsesår og udnævnelser

 • 1989: Claudia blev cand med fra Københavns Universitet
 • 1998: Speciallæge i øre-næse-halssygdomme

Nuværende og tidligere arbejdspladser

 • 2006-2008: Overlæge ved øre-næse-halskirurgisk afdeling på Køge Sygehus
 • 2008-2017: Specialeansvarlig overlæge i øre-næse-halskirurgi på Aleris Hamlet.
 • 2017-nu: specialeansvarlig og virksomhedsansvarlig overlæge i øre-næse-halskirurgi på CPH Privathospital.

Claudia Becker har siden 2021 været formand for Klimarådet for bæredygtig hospitalsdrift på CPH Privathospital samt medlem af Kvalitetsrådet på CPH Privathospital.


Kurser

 • Medtronic Nervemonitoreringskursus ved halsoperationer, 26 april 2017, Universitetshospitalet i Lund, Sverige.
 • Kursus i septumkirurgi, rhinoplastik og bihulekirurgi 5-8 juni 2017, Manchester Universitetshospital, England.
 • Kursus i paranasal bihulekirurgi 7-8 sept 2017, Bern Universitetshospital, Schweiz.
 • Kursus i udvidet paranasal bihulekirurgi med træning i navigationskirurgi 23-25 okt 2017, Amsterdam Universitetshospital, Holland.
 • Internationalt kursus i rhinoplastik  26-27 okt 2017, Amsterdam Universitetshospital, Holland.
 • Europæisk Bihule Symposion i navigationskirurgi 9-10 nov 2017, Brainlab, München, Tyskland
 • Kursus i udvidet paranasal bihulekirurgi med træning i navigationskirurgi 30-31 aug 2018, Bern Universitetshospital, Schweiz
 • Otometrics kursus i diagnostik af svimmelhed, 14 dec 2018, København.
 • Midwinter Symposium on Challenges in Otorhinolaryngology, 24-28 feb 2020, Chicago University of Illinois, USA.
 • Zealand Rhinology Symposium, 26-27aug 2021, Roskilde
 • 3rd European Frontal Sinus Masterclass 25-26 sept 2023, Wien, Østrig

Det siger patienterne om Claudia
Læs alle vores anmeldelser på Trustpilot
Line Jensen – 7. apr. 2024
Operation for skæv næseskillevæg
Jeg blev opereret for skæv næseskillevæg af Claudia, og har haft er rigtig godt forløb. Jeg blev vejledt godt og er meget tilfreds med den efterfølgende opfølgning. Det var en helt smertefri proces og Claudia er meget empatisk og enormt dygtig.
Jeg har intet negativt at sige om min oplevelse og er rigtig glad for at jeg valgte Claudia og CPH Privathospital til min operation.
 Tine – 2. apr. 2024
Operation for skæv næseskillevæg, forstørrede muslingeben og gentagne næsebihuleinfektioner
Jeg er nu færdigbehandlet efter operation for skæv næseskillevæg, forstørrede muslingeben og tilbagevendende bihulebetændelse. Operationen blev foretaget af overlæge Claudia Becker, og jeg har igennem hele forløbet følt mig i de bedste hænder. Operationen forløb fuldstændig ukompliceret, og jeg blev både før og efter operationen rådgivet og undersøgt, så jeg følte mig fuldstændig tryg. Det har været virkelig rart at blive behandlet af en læge med så stort et overblik og kæmpe erfaring. Det betyder meget, når man aldrig før er blevet opereret.
Jeg er nu så god som ny, fuldstændig symptomfri og bare glad for, at det er så godt overstået.

Så – tak for alletiders gode behandling – og også tak til personalet på opvågningen for deres varme og kærlige omsorg.
Susanne – 26. mar. 2024
Særdeles dygtige kirurger og personale
Det er anden gang jeg modtager behandling på CPH Privathospital, og jeg er på alle måder bekræftet i, at de har både særdeles kompetente kirurger og dygtigt personale på tværs af specialer. Min operation for skæv næseskillevæg og forstørrede muslingeben hos Claudia Becker forløb uden problemer og jeg kunne ikke have ønsket mig bedre orientering om indgrebet eller mere professionel, omhyggelig og omsorgsfuld behandling. Der var lidt bøvl med husets faciliteter undervejs i mit forløb, men det ændrer ikke ved, at CPH Privathospital fortjener 5 stjerner
Tak til Claudia og hele CPH
Jeg havde hævet mandler som gjorde at jeg havde slem søvnapnø samt snorken. Jeg blev opereret af Claudia Becker som er professionel, utrolig dygtig og får en til at føle sig tryg hele vejen igennem. Tak til Claudia og hele CPH fordi jeg nu ikke har hævet mandler, har ingen søvnapnø og ingen snorken.
Det var hele vejen igennem en god oplevelse.
Vores 17-årige datter fik for en lille måned siden fjernet mandler af Claudia Becker. Det var hele vejen igennem en god oplevelse.

Claudia er den kontante type, men empatisk og sød.
Især i dagene efter operationen var det utrolig rart, at vi kunne komme i kontakt med Claudia når som helst – også om aftenen og i weekenden.

Alt det personale, vi var i kontakt med, var servicemindede, søde og behagelige. Kun de bedste anbefalinger fra os.
Vil anbefale CPH hvis man får muligheden.
Jeg fik lavet en skillevæg operation i næsen hos Claudia Becker og hele vejen igennem har jeg fået en så god behandling og personalet både før og efter operationen var virkelig venlige. Vil anbefale CPH hvis man får muligheden.
Claudia skaber god tryghed for patienten med sin store empati…
Glad for at CPH Privathospital eksisterer. Har (desværre) haft brug for hjælp flere gange over mange år – både øre/næse/hals, ortopædisk og neurologisk. Heldigvis har jeg hver gang oplevet god behandling, omsorg for patienten osv. Særligt vil jeg fremhæve Claudia Becker (jeg er tidl. patient hos Claudia ved Aleris Hamlet og CPH Privathospital). Claudia skaber god tryghed for patienten med sin store empati, og hun tager et stort ansvar for at behandlingen forløber bedst muligt – også når det er komplekst med tværfaglige udfordringer. Jeg er meget taknemmelig og kan kun anbefale CPH Privathospital.
Jeg følte mig tryg under hele behandlingen fra start til slut.
Har haft den bedste oplevelse hos Claudia Becker, ifbm operation af næseskillevæg og reduceret næsemuslingben. Hun er dygtig og kompetent til det hun laver. Jeg følte mig tryg under hele behandlingen fra start til slut.
Og resultatet er at næsetætheden er forsvundet, og jeg igen kan få ordentligt luft igennem næsen.
Så stor tak til Claudia og de søde sygeplejersker, der var tilstede ved og under operationen.
Sender jer de varmeste anbefalinger.
Jeg har nu meget mere luft i næsen og kan sove uden at snorke.
Har længe haft problemer med skæv skillevæg i næsen samt generel snæver passage. Dette medførte en tiltagende tendens til snorken. Claudia Becker fik rettet op på skillevæggen og reduceret muslingebenene. Alt gik super fint og, til min overraskelse, faktisk smertefrit. Jeg har nu meget mere luft i næsen og kan sove uden at snorke.
Mange tak til Claudia.
Tusind tak til alle
Tusind tak Privathospitalet for at min mand kunne få en hurtig tid hos Øre/Næse og Halslæge Overlæge Claudia Becker ved pludselig opstået øresten. Fantastisk kundepleje, og meget høj faglighed, flotte og moderne lokaler og man føle sig meget velkommen. Det er bestemt ikke sidste gang vi ved behov for ekspertise vil kontakte privathospitalet. Tusind tak til alle