Svimmelhed

De fleste af os vil på et tidspunkt i livet blive ramt af svimmelhed. Symptomet er normalt og kommer i stigende grad med alderen. Svimmelheden kan optræde i en kortere eller længere periode, og kan variere fra en let gyngen under fødderne til en invaliderende og kvalmende svimmelhed, der skaber utryghed og sætter grænser for ens dagligdag. 

Svimmelhed er enormt komplekst, fordi det både kan stamme fra hjernen, buegangssystemet og ørestensorganerne.

Forskningen viser, at i mindst 50 % af tilfældene skyldes svimmelhed en lidelse i eller omkring det indre øre. Her er den absolut hyppigste årsag løse øresten (BPPV) i buegangene og ikke en virus på balancenerven, som folk oftest får at vide.

På CPH Privathospital kan du både blive undersøgt af en neurolog eller vores øre-næse-hals-læge alt efter hvilke symptomer du har.

Samme læge og hurtig behandling

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i øre-næse-hals. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du er privatbetaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Alle undersøgelser kan foregå på CPH Privathospital, og du har derfor samme erfarne speciallæge gennem hele forløbet.

Mød vores læger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Malene Kirchmann
Øre-næse-hals
Claudia Becker
Øre-næse-hals