Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi er behandling af knogler og led. På CPH Privathospital er vi specialister i ortopædkirurgi. Vi er et hold af speciallæger med mange års erfaring. Vores ortopædkirurger undersøger og behandler patienter med lidelser i bevægeapparatet

Få effektiv undersøgelse og behandling

Vi tilbyder dig behandling af både sports-, arbejds- og fritidsskader. Vores specialister i ortopædkirurgi har omfattende erfaring med alt fra kirurgi af overrevet korsbånd, ødelagt menisk, hælspore, skulderskader og slidgigt samt mange andre lidelser i bevægeapparatet.

Vi står klar til at hjælpe dig uden ventetid, uanset om din skade er kronisk eller akut. 
På CPH Privathospitalet planlægger vi individuelle behandlingsforløb. Vi arbejder på tværs af faggrænser og inddrager reumatologer, radiologer og idrætsspecialister om nødvendigt.

Dygtige speciallæger i ortopædkirurgi

Vi har samlet nogle af de dygtigste ortopædkirurgier, som alle foretager undersøgelser, diagnostik og kirurgi på højt niveau.

På CPH Privathospital er det et krav, at alle vores ansatte, læger såvel som sygeplejersker, holder sig ajour med relevant forskning inden for kirurgi. Vores personale er derfor altid rustet til at give dig den bedste behandling.

Få speciallavede knæproteser – moderne ortopædkirurgi i Nordsjælland

En knæprotese kan blandt andet være relevant for dig, der lider af alvorlig slidgigt i knæet. Som noget nyt tilbyder vi speciallavede knæproteser, der er optimeret ud fra holdbarhed og funktionalitet. 
På CPH Privathospital indsætter vi både hel- og delproteser, afhængig af hvad vores ortopædkirurger mener er bedst i dit tilfælde.

Plads og tid til den enkelte

Du vil altid blive mødt af høj faglighed, en professionel tilgang og personlig omsorg. Vi ser mennesket bag patienten og gør en dyd ud af at udøve en varm, nærværende og medmenneskelig service. 
Med masser af plads og dygtigt personale giver vi dig et trygt behandlingsforløb fra første undersøgelse til din udskrivelse. Med 3 helt nye operationsstuer og 16 sengestuepladser, den nyeste teknologi og veltilrettelagte behandlingsforløb er der plads, tid og fagligt overskud til dig. 

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi