Rygkirurgi – Oplev en tryg rygoperation

Rygsmerter er helt normale at få i løbet af livet og betyder ikke altid en rygoperation. Dog kan du risikere så vedvarende eller alvorlige rygsmerter, at du må igennem et rygkirurgisk indgreb. Står du i en lignende situation? Få et tryg forløb med nogle af Danmarks bedste rygspecialister.

Hos CPH Privathospital tilbyder vi professionel rygoperation – også kaldet rygkirurgi – og førsteklasses behandling. Har du for eksempel smertefulde lidelser i ryggen? Så vil vores erfarne rygspecialist finde frem til den rette behandling, som passer bedst til dine behov.

På vores afdeling inden for rygkirurgi bliver du mødt af en dedikeret speciallæge med mange års erfaring inden for rygoperationer i Danmark. Her vil du som menneske og patient altid være i centrum. Det vil sige, at vi møder dig med varme, empati og nærvær allerede fra første møde. Alt imens du er sikret høj, faglig kvalitet og et trygt forløb.

Vi tilbyder udredning og behandling indenfor:
– Diskusprolaps i lænden og nakken

– Spinalstenose i nakken (forsnævret rygmarvskanal)

– Slidgigt i lænden, nakken samt forskydning af ryghvirvler (stivgørende operation)

– Smerter fra halebenet

– Kroniske rygsmerter

Derudover har vi et bredt tværfagligt team inden for rygkirurg, der arbejder tæt sammen med vores erfarne fysioterapeuterdygtige reumatologer og grundige neurologer i huset. For dig betyder det et privathospital ved København, der tager dine symptomer og smerter seriøst.

Hvornår har du brug for en operation i ryggen?

Smerter i ryggen rammer stort set alle mennesker i løbet af livet. Heldigvis vil du normalt ikke have behov for en operation. Men hvis dine smerter udvikler sig til vedvarende rygsmerter, eller hvis du har smerter ud i arme eller ben, bør du kontakte en rygspecialist med det samme. Det kan nemlig være symptomer på irriterede nerver eller iskias.

Årsagen kan være på grund af fysisk overbelastning, akut hold i lænden, sammenfald i ryggen (knogleskørhed) eller diskusprolaps i lænden. De kan opstå i løbet af livet, men nogle ryglidelser kan også være medfødte. Du kan for eksempel blive født med deform rygsøjle. Derudover findes der rygsygdomme som Scheuermann og spondylolistese.

Hvis du derfor har lidelser i lænden, nakken eller ryggen, bør du kontakte en læge med speciale i rygsygdomme. Et forløb hos os indebærer blandt andet en præcis og hurtig udredning af en erfaren rygspecialist. Her vil specialisten også lave en undersøgelse af, om du for eksempel lider af en diskusprolaps, så du kan få den rette diagnose.

Få professionel behandling af erfaren rygspecialist

Hos CPH Privathospital tilbyder vi vores patienter rygkirurgi, hvis de oplever begrænsninger i hverdagen og nedsat arbejdsevne samt livskvalitet på grund af smerterne i ryggen. Det vil sige behandling af de lidelser, der relaterer sig til forandringer i rygsøjlen.

Nogle gange kan en stivgørende rygoperation også være muligt. Formålet med operationen er at stabilisere/stivgøre din ryg – enten efter ledskred mellem to ryghvirvler eller på grund af slidgigt i rygsøjlen. Med den kan du øge dine chancer for at forbedre din bevægelighed og livskvalitet.

Det vigtigste for os er, at du får den bedste behandling og svar på dine eventuelle spørgsmål gennem en personlig dialog. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en forundersøgelse eller behandling.

Mød vores rygkirurg

i er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig

Kjeld Dons
Rygkirurgi