Sportsskader

På CPH Privathospital er vores idrætslæger specialiseret i diagnosticering og behandling af sportsskader. Vi står klar til at hjælpe dig med din sportsskade fra start til slut, uanset om du kommer som selvbetaler, er sundhedsforsikret eller via den offentlige ventelistegaranti.


Ingen ventetid på undersøgelse eller operation 

CPH Privathospital har et professionelt team af tværfaglige specialister. Vi lader aldrig patienter vente, og du kan derfor hurtigt komme til både undersøgelse og behandling af din skade. 

Vi arbejder ud fra de højeste både nationale og internationale standarder.

Vores idrætslæge Bjarne Szczurek Pedersen har været superliga-læge i mere end 20 år og er superliga-læge i Lyngby Boldklub – vi samarbejder derudover med flere sportsklubber i Furesø. Vi behandler den professionelle idrætsudøver såvel som amatørudøveren uden ventetid, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sport.

Vi behandler bl.a.:
– Achillesseneskader
– Ankelstabiliserende operation
– Bruskskade i knæ
– Chokbølgeterapi (ESWT)
– Fibersprængning
– Forstuvning
– Kikkertundersøgelse af ankel
– Kikkertundersøgelse af knæ
– Knæ/skiskader
– Korsbånd
– Løberknæ
– Meniskskade i knæet
– Springerknæ
– Tennis/golfalbue


Forbyggelse og genoptræning af sportsskader 

Det er langt fra sikkert, at din skade kræver en operation. Vores team af specialister vil altid starte med at undersøge, om skaden kan behandles med fysioterapi, blokader eller medicin. 

Er det nødvendigt at operere, tilbyder vi operation med de nyeste teknikker. Det foregår typisk ved hjælp af en såkaldt kikkertoperation. 

På CPH Privathospital er genoptræningsforløbet af en sportsskade en integreret del af behandlingen både før og efter en operation. 

Vores fysioterapeuter i huset kan vejlede dig, så du er sikker på, at du ikke udfordrer din fysik. Fysioterapeuten kan give dig gode råd og vejledning i, hvordan du får mest muligt ud af din genoptræning. 

Du kan samtidig få en træningsplan skræddersyet til dit behov, så du undgår overbelastningsskader.

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer. Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står altid klar til at hjælpe dig!

Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi