Er du forsikringspatient?

Mere end 1,8 million danskere har i dag en privat sundhedsforsikring, enten gennem deres arbejdsgiver eller privat. En sundhedsforsikring giver oftest ubesværet og gratis adgang til undersøgelse, behandling og eventuel operation med tilhørende efterbehandling. Er du forsikringspatient, så læs med her.

Vi har et godt samarbejde med forsikringsselskaberne, og vi står klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål på tlf. 7021 8000.

Det er vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab og orienterer dem om, at du ønsker at blive undersøgt på CPH Privathospital og får en godkendelse inden du booker tid til undersøgelse.

Når du har været til den første undersøgelse, og der skal øvrige undersøgelser eller operation til, så klarer CPH Privathospital det administrative for dig. Vi afregner direkte med dit forsikringsselskab.  

CPH Privathospital hospital ønsker, at blive blandt forsikringsselskabernes foretrukne valg ved at yde optimal service, nærvær, tryghed og tilbyde den nyeste faglige behandling.

Forsikringsselskaber

CPH Privathospital samarbejder med stort set alle danske forsikringsselskaber.

Idet forsikringsselskabernes betingelser og procedurer varierer meget, henviser vi til de respektive selskabers hjemmeside for yderligere information om brug af din sundhedsforsikring.

Danica pensionTlf.: 70 25 02 03www.danicapension.dk
Danmark sygeforsikringTlf.: 70 10 90 70www.sygeforsikring.dk
Dansk sundhedssikringTlf.: 70 20 61 21www.ds-sundhed.dk
If forsikringTlf.: 70 13 13 10www.if.dk
GjensidigeTlf.: 70 10 90 09www.gjensidige.dk
PFA PensionTlf.: 70 24 50 01www.pfa.dk
SkandiaTlf. 70 10 01 17 www.skandia.dk
TopDanmarkTlf.: 44 74 70 03www.topdanmark.dk
Alm BrandTlf.: 35 47 47 47www.almbrand.dk
Pension DanmarkTlf.: 70 12 13 30www.pension.dk

Du kan også benytte os hvis:

  • Der er ventetid i det offentlige. Læs mere her
  • Du er selvbetaler. Læs mere her

Se videoen og lær os bedre at kende

I videoen får du et indblik i, hvordan et forløb på CPH Privathospital foregår. Vores højeste mål er at bidrage til vores patienters livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred. Vi fokuserer derfor på hurtig udredning, den bedste behandling og et trygt efterforløb i indbydende rammer.

Hvordan foregår et patientforløb på CPH privathospital?