CPH Privathospital er et danskejet hospital, hvor vi som dedikerede fagpersoner hver dag møder vores patienter med varme, empati og nærvær. Vores passion er at drive et topmoderne hospital, hvor patienterne får førsteklasses behandling. Derfor grundlagde vi CPH Privathospital.

Vi sikrer vores høje faglige kvalitet ved at være opdateret på den seneste viden, samt ved at have de nyeste teknologiske udrednings- og behandlingsmuligheder.

Vores højeste mål er at bidrage til vores patienters livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred. Vi fokuserer derfor på hurtig udredning, den bedste behandling og et trygt efterforløb i indbydende rammer.

Vi ser patienterne som individuelle mennesker, og ved at tage os tid til den personlige dialog opnår vi det optimale behandlingsforløb og bedste resultat for den enkelte. Det vil derfor også være den samme speciallæge, som følger patienten gennem hele forløbet.

“Hele ideen med at grundlægge CPH Privathospital er at give vores patienter nærvær, tryghed og førsteklasses behandling – og hvor det ikke kun handler om at følge den gule stribe i gulvet.”

Flere af vores specialer samarbejder omkring den enkelte patient. Det skaber overskuelighed, tryghed og et meningsfuldt forløb fra første møde med CPH Privathospital. Få overblikket over vores specialer her.

Vi vil være det fortrukne valg

Vi stræber efter at være det mest attraktive privathospital. Med værdierne høj faglighed, tryghed og gensidig respekt tror vi på, at vi bliver det foretrukne valg for patienter, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Få en rundvisning på CPH Privathospital

I denne video viser CPHs hospitaldirektør – Dorthe Mikkelsen os rundt på CPH Privathospital. Hospitalet har tre operationsstuer med det nyeste udstyr – og en opvågningsstue. Derudover har vi 8 sengepladser og 10 konsultationsrum.