Ankelsmerter

Kæmper du med ankelsmerter? Smerter i anklen opstår tit i forbindelse med idrætsudøvelse. Ofte er der tale om overbelastningsskader, men smerter i anklen kan også skyldes slidgigt i anklen eller ledegigt i anklen.

Smerter i anklen opstår ofte på grund af overbelastningsskade, ses hyppigt hos idrætsudøvere. Men smerter i anklen kan også skyldes slidgigt eller leddegigt.  
 
Har du ondt i din ankel, står vores speciallæger klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti. 

Undersøgelse

Da smerter, hævelse og evt. nedsat bevægelighed i anklen kan skyldes mange forskellige årsager, kan det være nødvendigt for speciallægen at foretage flere forskellige undersøgelser, for at finde den korrekte diagnose. I første række vil lægen ofte foretage en ultralydsskanning, men røntgen og MR-skanning kan også være nødvendigt. 

Hvordan behandler vi dine ankelsmerter?

Behandling af dine ankelsmerter kan være anti-inflammatorisk medicin, blokadebehandling med binyrebarkhormon, fysioterapi eller operation. Speciallægen vil nøje informere dig om behandlingsmulighederne.  

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi