Prisinformation
Priserne er gældende fra 1. januar 2018.
1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger tillægges derfor et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Betaling
I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato. Betalingen kan foregå kontant (dog max 20.000 kr. jf. hvidvaskloven) eller ved indbetaling via bank og skal være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af fakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. Ved aflysning mindre end 14 dage før planlagt operation eller udeblivelse vil du blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation og undersøgelse
Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation eller undersøgelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. CPH Privathospital vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.

Priser på billeddiagnostik

Få en skanning eller røntgen på CPH Privathospital! Vi tilbyder scanninger og røntgen af høj kvalitet – og udført af dygtige læger i trygge rammer. Se vores priser her!

RøntgenPris i DKK
Røntgen pr. region700,-
Røntgen 2. optagelse350,-
Tillæg for funktionsoptagelse450,-
Telefonkonsultation400,-

CPH Privathospital vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse.
UltralydskanningPris i DKK
Ultralydsskanning pr. region1.550,-
Ultralydsskanning 2. undersøgelse775,-
Vævsprøve (biopsi) inkl. ultralydsskanning
3.850,-
Cystetømning inkl. ultralydsskanning2.500,
Analyse af vævsprøve eller væsker
Efter regning

CT-skanningPris i DKK
CT-skanning pr. region af knogler, skelet eller hjerne3.700,-
CT-skanning af urinveje3.700,-
CT-skanning af brystkasse eller maveregion4.700,-
Kontraststof i forbindelse med CT-skanning900,-
Øvrige CT-skanninger – Efter aftaleEfter regning

MR-skanningPris i DKK
MR-skanning pr. region2.500,-
MR-skanning 2. optagelse1.500,-
MR-skanning af tyndtarm inkl. kontrast4.500,-
MR-atrografi af hofte, skulder eller knæ inkl. kontrast4.500,-
Kontraststof i forbindelse med MR-skanning900,-

Betaling

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato. Betalingen kan foregå kontant (dog max 50.000 kr. jf. hvidvaskloven) eller ved indbetaling via bank og skal være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af fakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes.

Ved aflysningen mindre end 5 dage før planlagt operation eller udeblivelse vil du blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

CPH Privathospital vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse.

Har du spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at kontakte os her

Det siger patienterne
Vi lever af den gode patientoplevelse og det er altid vigtigt for os, at vores patienter føler sig hørt og set. Her ses et udpluk af de anmeldelser, som vi har fået på henholdsvis trustpilot og facebook.
Førsteklasses behandling
I forbindelse med rygsmerter og diskusprolaps oplevede jeg CPH Dia og CPH Privathospital, og jeg kan kun give de mest positive anbefalinger. Jeg fik førsteklasses behandling igennem hele forløbet, fleksibelt og meget professionelt og samtidig med overskud og menneskelighed, så jeg følte, at jeg som patient var mere end et nummer i rækken”
Hanne 2021
Rart og trygt sted
Tak for omsorgsfuld modtagelse på jeres klinik – og særligt tak til jeres radiograf, som tålmodigt og roligt tog imod mig til MR scanning. Han formåede at berolige mig så meget inden scanningen, at jeg næsten glemte hvor nervøs jeg var