PRISINFORMATION
Priserne er gĂŚldende fra 1. januar 2018.
september 2013 trüdte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger tillÌgges derfor et gebyr pü 6% til dÌkning af den lovpligtige patientforsikring.

Betaling

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato. Betalingen kan foregü kontant (dog max 20.000 kr. jf. hvidvaskloven) eller ved indbetaling via bank og skal vÌre os i hÌnde rettidigt.
Betalingsdato fremgür af fakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. Ved aflysning mindre end 14 dage før planlagt operation eller udeblivelse vil du blive opkrÌvet et gebyr pü 5.000 kr.

Priser – billeddiagnostik

FĂĽ en skanning eller røntgen pĂĽ CPH Privathospital! Vi tilbyder scanninger og røntgen af høj kvalitet – og udført af dygtige lĂŚger i trygge rammer. Se vores priser her!

RøntgenPris i DKK
Røntgen pr. region700,-
Røntgen 2. optagelse350,-
TillĂŚg for funktionsoptagelse450,-

CPH Privathospital vil opkrÌve et udeblivelsesgebyr pü 400 kr., süfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse.
UltralydskanningPris i DKK
Ultralydsskanning pr. region1.550,-
Ultralydsskanning 2. undersøgelse775,-
VÌvsprøve (biopsi) inkl. ultralydsskanning
3.850,-
Cystetømning inkl. ultralydsskanning2.500,
Analyse af vÌvsprøve eller vÌsker
Efter regning

CT-skanningPris i DKK
CT-skanning pr. region af knogler, skelet eller hjerne3.700,-
CT-skanning af urinveje3.700,-
CT-skanning af brystkasse eller maveregion4.700,-
Kontraststof i forbindelse med CT-skanning900,-
Øvrige CT-skanninger – Efter aftaleEfter regning

MR-skanningPris i DKK
MR-skanning pr. region2.500,-
MR-skanning 2. optagelse1.500,-
MR-skanning af tyndtarm inkl. kontrast4.500,-
MR-atrografi af hofte, skulder eller knĂŚ inkl. kontrast4.500,-
Kontraststof i forbindelse med MR-skanning900,-

Betaling

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato. Betalingen kan foregü kontant (dog max 50.000 kr. jf. hvidvaskloven) eller ved indbetaling via bank og skal vÌre os i hÌnde rettidigt.

Betalingsdato fremgĂĽr af fakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes.

Ved aflysningen mindre end 5 dage før planlagt operation eller udeblivelse vil du blive opkrÌvet et gebyr pü 5.000 kr.

CPH Privathospital vil opkrÌve et udeblivelsesgebyr pü 400 kr., süfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse.

Har du spørgsmül til ovenstüende er du altid velkommen til at kontakte os her

Det siger patienterne
Vi lever af den gode patientoplevelse og det er altid vigtigt for os, at vores patienter føler sig hørt og set. Her ses et udpluk af de anmeldelser, som vi har füet pü henholdsvis trustpilot og facebook.
Førsteklasses behandling
I forbindelse med rygsmerter og diskusprolaps oplevede jeg CPH Dia og CPH Privathospital, og jeg kan kun give de mest positive anbefalinger. Jeg fik førsteklasses behandling igennem hele forløbet, fleksibelt og meget professionelt og samtidig med overskud og menneskelighed, så jeg følte, at jeg som patient var mere end et nummer i rækken”
Hanne 2021
Rart og trygt sted
Tak for omsorgsfuld modtagelse pĂĽ jeres klinik – og sĂŚrligt tak til jeres radiograf, som tĂĽlmodigt og roligt tog imod mig til MR scanning. Han formĂĽede at berolige mig sĂĽ meget inden scanningen, at jeg nĂŚsten glemte hvor nervøs jeg var