Fjernelse af implantater

Der kan være mange forskellige grunde til at man ønsker at få udskiftet eller fjernet brystimplantatet. Det kan også være nødvendigt af forskellige grunde. Den hyppigste årsag er kapseldannelse. Hvis du oplever problemer med dine implantater eller ønsker at få dem fjernet eller evt. udskiftet kan CPH Privathospital hjælpe dig.

Årsagen til at patienter gerne vil have fjernet deres brystimplantater er lige så mangfoldige og individuelle som årsagen til at få dem.

Måske er du et andet sted i dit liv nu end da du fik dine implantater, det kan være du er træt af den forandring de har medført i din krop eller du kan have oplevet problemer med dine implantater, f.eks. ruptur eller kapseldannelse som gør det nødvendigt at fjerne dem.

Uanset årsagen kan vi hjælpe dig med rådgivning om konsekvenserne af implantat fjernelse, både de fysiske og de kosmetiske.

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef