Plastikkirurgi

På CPH Privathospitals plastikkirurgiske afdeling tilbyder vi en bred palette af kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb fra brystoperationer, ansigtsoperationer, fedtsugninger og fjernelse af slap og løs hud.

Vi arbejder udfra kvalitettryghed og høj faglighed fordi plastikkirurgi er en tillidssag. CPH Privathospital har mere end 20 års erfaring og stiler mod at tilbyde den absolut bedste behandling, hvor du er i centrum – for det handler om dig! Derfor skræddersyer vi også en behandling til dig udfra dine behov og ønsker. Du vil fra første til sidste undersøgelse blive fulgt af den samme speciallæge i plastikkirurgi. Vores plastikkirurger Christian Bonde, har mange års erfaring fra bl.a. Rigshospitalet og vil altid give sig god tid til at lytte til dig og rådgive ud fra dine ønsker.

“For mig er skønhed en smagssag og et personligt anliggende. Derfor respekterer jeg til fulde, at nogle af mine patienter ser skønhed som et spørgsmål om ikke at falde uden for normalen. For dem er skønhed et spørgsmål om at høre til. En livsvigtig grundfølelse, der har stor betydning for menneskets selvværd og selvtillid.”.

Christian Bonde – speciallæge i plastikkirurgi, Ph.D.

Vi kan hjælpe med:

Hos CPH Privathospital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet – plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid være i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikirurger igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

Samme læge og hurtig behandling

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i øre-næse-hals. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du er privatbetaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Alle undersøgelser kan foregå på CPH Privathospital, og du har derfor samme erfarne speciallæge gennem hele forløbet.

Mød vores plastikkirurg

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Christian Bonde
Plastikkirurgi