Hvad er plastikkirurgi?

På CPH Privathospitals plastikkirurgiske afdeling tilbyder vi en bred palette af kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb. Fra brystoperationer, ansigtsoperationer, fedtsugninger og fjernelse af slap og løs hud. Fælles for alle operationer er, at vores kirurger ønsker at skabe et naturligt resultat, der harmonerer med resten af dit ydre.

Vi arbejder ud fra kvalitet, tryghed og høj faglighed fordi plastikkirurgi er en tillidssag. CPH Privathospital har mere end 20 års erfaring og stiler mod at tilbyde den absolut bedste behandling, hvor du er i centrum – for det handler om dig! Derfor skræddersyr vi også en behandling til dig ud fra dine behov og ønsker. Du vil fra første til sidste undersøgelse blive fulgt af den samme speciallæge i plastikkirurgi. Vores plastikkirurg har mange års erfaring og vil altid give sig god tid til at lytte til dig og rådgive ud fra dine ønsker.

Hos CPH Privathospital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet – plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid er i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikkirurg igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

Om Steen Matzen – Speciallæge i plastikkirurgi og mere end 20 års erfaring
Steen Matzen har opnået  en bred erfaring inden for plastikkirurgi, efter han blev speciallæge i 1997. Han har altid en videnskabelig tilgang til sit arbejde og tilbyder behandlinger inden for områder, hvor han har stor ekspertise og som imødekommer patienternes ønsker om sikkerhed og kvalitet. Hans værdifulde erfaring kommer bl.a. fra hans arbejde Styrelsen for Patientsikkerhed, hvor han har fungeret som sagkyndig rådgiver inden for plastikkirurgi, herunder kosmetisk kirurgi, i hele 16 år indtil 2021.

Steen har aktivt deltaget i talrige kurser og kongresser både nationalt og internationalt for at holde sig opdateret om de nyeste tendenser inden for plastikkirurgi. Han sætter stor pris på at have en god og omsorgsfuld kontakt med sine patienter, der kan stole på, at de får en plastikkirurg, der udfører operationer med fokus på selv de mindste detaljer. 

Læs mere om Steen Matzen her

Vi laver følgende kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb:

Høj faglighed og kvalitet

På CPH Privathospital har vores eksperter har de samme krav til resultatet som du har. Derfor vil vi altid indkalde dig til en forsamtale før en eventuel operation, hvor du får en omfattende gennemgang af proceduren og det forventede resultat. Dette sikrer os bedst muligt, at du føler dig tryg og at du vil være tilfreds med din behandling hos CPH Privathospital. Vi anbefaler altid at du har en pårørende med til samtalen.

Vi er der for dig!

Kontakt os i dag for mere information eller bestil en forsamtale 📞 Telefonnummer: +45 7021 8000 ✉️ Email: info@cph-privathospital.dk

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef