Brystløft

Har du slappe eller hÌngende bryster? Sü er et brystløft en mulighed for at genskabe et naturligt og ungt udseende af brysterne. Under operationen løfter vi brystet og fjerner overskydende hud, sü dit bryst bliver struttende, harmonisk og smukt igen.

Fü opstrammet og løftet din bryster

Mange kvinder oplever, at deres bryster med tiden bliver mindre samt mister fasthed og elasticitet. Det kan vĂŚre pĂĽ grund af en graviditet, et stort vĂŚgttab eller amning. Andre kvinder oplever, at deres bryster allerede hĂŚnger fra en tidlig alder. Det, man i daglig tale kalder for hĂŚngebryster.

DesvĂŚrre betyder de slappe bryster at flere kvinder fĂĽr mindre selvvĂŚrd og selvtillid. Hos CPH Privathospital tilbyder vi derfor professionel brystløft. 

Du kan blandt andet fĂĽ:

  • Et stort eller lille brystløft
  • Brystløft uden implantater eller med
  • God tid til rĂĽdgivning og vejledning

Under operationen vil vi løfte brystet og fjerne overskydende hud. Det resterende vÌv og hud sys sammen omkring brystvorten, sü den bliver placeret centralt pü brystet. Mület er at give dig et harmonisk, smukt og velformet bryst. Sü kan du fü din livskvalitet tilbage.

LÌs mere om, hvordan vi sikrer dig et sikkert forløb. Du mü ogsü meget gerne kontakte vores privathospital, hvis du har spørgsmül.

Tryghed under hele forløbet

At fü løftet sine bryster er en vigtig beslutning, som krÌver god rüdgivning og tid til omtanke. For brystløftet handler om dig.

Inden en operation skal du derfor altid til en forundersøgelse hos vores kirurg. Her für du svar pü alle dine spørgsmül og en tydelig afklaring af mül samt forventninger. For os er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg og er tilfreds med det endelige resultat.

Ved samtalen bliver du ogsü vejledt i, om et stort eller lille brystløft er bedst for komme af med dine hÌngebryster. Pü den müde für du god tid til at blive klogere pü operationen og dine muligheder. I sidste ende bliver beslutningen taget ud fra, hvad du ønsker i samrüd med plastikkirurgen.

Operationen foregür som udgangspunkt i fuld bedøvelse. Fra første til sidste undersøgelse møder du hver gang Christian Bonde, vores internationalt anerkendte speciallÌge i plastikkirurgi.

Se ogsĂĽ vores andre kosmetiske behandlinger.

Südan bør du forholde dig efter stort og lille brystløft

For at fü det bedst mulige resultat af dit brystløft er det vigtigt, at du overholder en rÌkke forholdsregler i tiden efter operationen.

Du bør melde dig syg i minimum en uge, men gerne to uger, før du genoptager arbejde. Stillesiddende arbejde kan du ofte genoptage efter en uge. Dagen efter operationen mĂĽ du gerne tage brusebad og vaske hĂĽr. I nogle tilfĂŚlde bør du vente med at vaske dig, hvis du har drĂŚn (dette sker meget sjĂŚldent), eller hvis det gør ondt. 

Hos os für du udleveret en støttende BH, som du skal benyttes dag og nat de første tre uger og i dagtid de følgende tre uger, altsü seks uger i alt. Efter et brystløft bør du altid bruge en velsiddende sports-BH, nür du dyrker sport.

Derudover skal du undgü tunge løft, hürdt fysisk arbejde og sport i fire-seks uger efter operationen. Vi vil dog understrege, at du ikke skal blive liggende i sengen hele dagen.

Daglige gĂĽture er en god idĂŠ. 

Brug ikke armene ret meget, men bevÌg gerne skuldrene for at undgü stivhed. Du bør undgü at køre pü cykel i minimum de første tre uger. I samme periode bør du undgü at køre bil. Du er fysisk i stand til det, men i tilfÌlde af en ulykke kan du vÌre dürligt stillet.

Er du i mindste tvivl om, hvordan du bør forholde dig? Tøv ikke med at ringe til os. Efter brystoperationen vil vores sygeplejerske eller din kirurg ogsü fortÌlle dig mere om efterforløbet.

Mulige komplikationer ved et brystløft

Som ved alt andet kosmetisk kirurgi er der altid risici for bivirkninger og komplikationer efter operationen. Dog er mange af dem helt normale eller med en meget lille risiko. 

For eksempel er det naturligt med milde smerter og ømhed i brystmuskulaturen. Smerterne vil aftage gradvis i løbet af den første uge.

Derudover er synlige ar en større risiko, hvis du har fĂĽet et stort brystløft. Af mere sjĂŚldne, mulige bivirkninger kan du opleve: 

  • Blødning: Under  ĂŠn procent af patienterne kan opleve blødning i timerne efter operationen. Det kan forĂĽrsage hĂŚvelse, smerte og dannelse af blĂĽ mĂŚrker. Vi lĂŚgger typisk ikke drĂŚn.
  • Infektion: Der er en meget sjĂŚlden risiko for, at der gĂĽr betĂŚndelse i brystet efter operationen. Her vil du blive behandlet med antibiotika. Komplikationen fĂĽr sjĂŚldent betydning for slutresultatet.
  • VĂŚvsdød: Da omrĂĽdet med brystvorten bliver flyttet ved et brystløft, kan du i ekstremt sjĂŚldne tilfĂŚlde fĂĽ vĂŚvsdød (nekrose) i en del af eller hele omrĂĽdet. En mindre operation kan blive nødvendig for at fjerne det døde vĂŚv og rette pĂĽ arret.
  • Føleforstyrrelser: Flere kvinder kan risikere at miste følesansen omkring brystvorten og dermed muligheden for at amme. Dette er dog meget sjĂŚldent. Du vil typisk fĂĽ følelsen tilbage efter nogle ĂĽr.

Er du nervøs for operationen eller for at fü alvorlige komplikationer? Hos CPH Privathospital har du god tid til at fü svar pü eventuelle spørgsmül. Samtidig kan du forvente intensiv overvügning efter operationen og mulighed for overnatning ved behov. Efterfølgende bliver du indkaldt til kontrol tre müneder efter operationen, men vi ser dig selvfølgelig før, hvis der er behov for det.

Dermed er du altid grundigt informeret og i sikre hænder – både før, under og efter forløbet.

Spørgsmül og svar om brystløft


Hvad koster et brystløft?: Prisen pü et brystløft er forskellig pü privathospitaler. Hos os koster et lille brystløft cirka 24.000 kroner og 32.000 kroner for et stort brystløft. Alle vores priser er dog vejledende. Har du spørgsmül til, hvad din brystoperation vil koste, er du derfor velkommen til at kontakte os. Til første konsultation für du ogsü rüdgivning og vejledning, sü du kan blive helt tryg.

Kan man fü foretaget et brystløft og en brystforstørrende operation pü samme tid?
Det er muligt at kombinere et brystløft med en brystforstørrende operation (BFO). For nogle kvinder kan kombinationen vÌre nødvendig for at opnü et sü harmonisk og naturligt resultat som muligt. Hos os kan du foretage brystløftet sammen med et implantat eller med eget fedt. Uanset hvad vil du altid fü en grundig forundersøgelse, sü du für den bedste løsning.

Kan man amme efter et brystløft?
Det er muligt at amme efter et brystløft. Dog bør du vÌre opmÌrksom pü mulige komplikationer. Hvis du kombinerer brystløftet med et implantat, kan du opleve mindre plads i brysterne til at producere nok mÌlk, hvilket kan püvirke din amning. Der er ogsü en sjÌlden risiko for at miste evnen til at amme pü grund af skade pü mÌlkegangene omkring brystvorten, og du kan ogsü opleve (typisk forbigüende) nedsat følesans i brystet. Med ürene bliver følesansen dog oftest normal igen.

Mød vores team

PĂĽ CPH Privathospital bestĂĽr vores team af speciallĂŚger, sygeplejersker og lĂŚgesekretĂŚrer.
Vi har alle mange ĂĽrs erfaring inden for de forskellige specialer og stĂĽr altid klar til at hjĂŚlpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
SpeciallĂŚge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef