Øjenlågsoperationer

Øjnene er den vigtigste æstetiske og funktionelle del af ansigtet. Derfor er operationer her en af de mest effektive måder til let at opnå et friskere udseende. 

Moderne øjenlågsoperationer har langtidsholdbare resultater og efterlader næsten ingen ar. Med alderen synker vævet i ansigtet og huden mister sin elasticitet. Kombineret med det naturlige tab af fedtvæv i ansigtet (atrofi), er resultatet poser under øjnene og tunge øjenlåg.

Ved at benytte en individuel tre-dimensionel tilgang og ved en grundig analyse af dine øjenomgivelser kan vi forynge dine øjenomgivelser som en naturlig helhed, til forskel fra den klassiske tilgang, som især fokuserer på fjernelse af hud og fedt.

Tunge øjenlåg (blepharoplastik)

Tunge øvre øjenlåg er en af de hyppigste årsager til en plastikkirurgisk/kosmetisk operation. Årsagen til tunge øjenlåg er typisk, at vævet med stigende alder mister noget af sin elasticitet. Det betyder at huden på øvre øjenlåg hænger og i nogle tilfælde ligefrem kan genere for udsynet samtidigt med, at det underliggende fedt kan bule frem. Medvirkende til tunge øvre øjenlåg er ofte nedsynkning af øjenbrynet, hos nogle kan dette endda være den væsentligste årsag til tunge øjenlåg. Således kan korrektion af øjenlåg udføres som en rent kosmetisk procedure, på baggrund af funktionelle synsindskrænkninger eller som en kombination.

Operationen

Operation for tunge øjenlåg foregår normalt i lokalbedøvelse og tager typisk 1 time. Operation af de øvre øjenlåg er uhyre populært og udføres også over syge- og sundhedsforsikring.

Målet for operationen er at fjerne det trætte udseende, forbedre udsynet og skabe et frisk, åbent og ungdommeligt udseende.

Poser under øjnene

Poser under øjnene er en af de hyppigste årsager til en plastikkirurgisk/kosmetisk operation.

Årsagen til poser under øjnene er hos de fleste, at vævet med stigende alder mister noget af elasticiteten. Dette betyder at huden på nedre øjenlåg hænger samtidigt med at det underliggende fedt kan bule frem. Operation for poser under øjnene/tunge øjenlåg kan foregå i både lokalbedøvelse og generel bedøvelse og tager typisk 1 time. Sammenlignet med den øvre øjenlågsplastik, som er et relativt simpelt kirurgisk indgreb, er operation af de nedre øjenlåg lidt mere kompliceret.

Hos CPH Privathospital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet – plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid er i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikkirurg igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

Høj faglighed og kvalitet

På CPH Privathospital har vores eksperter har de samme krav til resultatet som du har. Derfor vil vi altid indkalde dig til en forsamtale før en eventuel operation, hvor du får en omfattende gennemgang af proceduren og det forventede resultat. Dette sikrer os bedst muligt, at du føler dig tryg og at du vil være tilfreds med din behandling hos CPH Privathospital. 

Vi er hos dig hele vejen igennem

Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.Kontakt os i dag for mere information eller bestil en forsamtale 📞 Telefonnummer: +45 7021 8000 ✉️ Email: info@cph-privathospital.dk

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Vibeke Albretsen
Sekretariatschef
Luna
Drifts- og sygeplejechef
Gitte
Sygeplejerske