Ansigtskirurgi

Der kan være mange grunde til at ønske sig æstetisk kirurgi i ansigtet. Man kan være utilfreds med dele af ens udseende, man kan have medfødte problemer eller ar, eller man kan have et ønske om at se ud som man føler sig.

Vi kan ikke ændre på alderen og at livet sætter sine spor. Vores hud påvirkes af en række faktorer og aldringsprocesser som kan få os til at se ældre ud. Nogle af disse faktorer skyldes blandt andet nedsættelse af elastin og collagen i huden, tyngdekraft samt nedsat volumen i ansigtet. Andre faktorer kan være rygning eller solskader m.m.

Hvis du vil bevare en elastisk og glat hud er det helt afgørende med en sund og god livsstil, men på et tidspunkt føler mange, at der er behov for ansigtsoperationer for at opnå et ydre, der matcher ens indre. 

Hvilke behandlinger laver I?

På CPH Privathospital tilbyder vi en bred vifte af ansigtsoperationer og injektioner i trygge rammer. 

Vi er hos dig hele vejen igennem

Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Mød vores plastikkirurg

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Christian Bonde
Plastikkirurgi