Om Steen Matzen – Speciallæge i plastikkirurgi og mere end 20 års erfaring
Steen Matzen har opnået  en bred erfaring inden for plastikkirurgi, efter han blev speciallæge i 1997. Han har altid en videnskabelig tilgang til sit arbejde og tilbyder behandlinger inden for områder, hvor han har stor ekspertise og som imødekommer patienternes ønsker om sikkerhed og kvalitet. Hans værdifulde erfaring kommer bl.a. fra hans arbejde Styrelsen for Patientsikkerhed, hvor han har fungeret som sagkyndig rådgiver inden for plastikkirurgi, herunder kosmetisk kirurgi, i hele 16 år indtil 2021.

Steen har aktivt deltaget i talrige kurser og kongresser både nationalt og internationalt for at holde sig opdateret om de nyeste tendenser inden for plastikkirurgi. Han sætter stor pris på at have en god og omsorgsfuld kontakt med sine patienter, der kan stole på, at de får en plastikkirurg, der udfører operationer med fokus på selv de mindste detaljer. 

Læs mere om Steen her

Ansigtskirurgi

Der kan være mange grunde til at ønske sig æstetisk kirurgi i ansigtet. Du kan være utilfreds med dele af ens udseende, du kan have medfødte problemer eller ar, eller du kan have et ønske om at se ud som man føler sig.

Vi kan ikke ændre på alderen og at livet sætter sine spor. Vores hud påvirkes af en række faktorer og aldringsprocesser, som kan få os til at se ældre ud. Nogle af disse faktorer skyldes blandt andet nedsættelse af elastin og kollagen i huden, tyngdekraft samt nedsat volumen i ansigtet. Andre faktorer kan være rygning eller solskader m.m.

Hvis du vil bevare en elastisk og glat hud, er det helt afgørende med en sund og god livsstil, men på et tidspunkt føler mange, at der er behov for ansigtsoperationer for at opnå et ydre, der matcher ens indre. 

På CPH Privathospital tilbyder vi en bred vifte af ansigtsoperationer og injektioner i trygge rammer.

Vi tilbyder følgende ansigtskirurgi:

Hos CPH Privathospital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet – plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid er i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikkirurg igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

Høj faglighed og kvalitet

På CPH Privathospital har vores eksperter har de samme krav til resultatet som du har. Derfor vil vi altid indkalde dig til en forsamtale før en eventuel operation, hvor du får en omfattende gennemgang af proceduren og det forventede resultat. Dette sikrer os bedst muligt, at du føler dig tryg og at du vil være tilfreds med din behandling hos CPH Privathospital. 

Vi er hos dig hele vejen igennem

Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Kontakt os i dag for mere information eller bestil en forsamtale 📞 Telefonnummer: +45 7021 8000 ✉️ Email: info@cph-privathospital.dk

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef