Slapt maveskind / maveplastik (abdominal plastikk)

Målet for operationen er at afflade og forme maveområdet ved at fjerne overskydende hud og fedt og stramme musklerne op. Resultatet er en flottere, sundere mave som passer til din krops type. Ofte er det muligt at gå flere størrelser ned i tøj.

Operation for slapt maveskind kan generelt inddeles i tre typer, mini, regulær og udvidet. Hvilken type som passer til dig, afhænger af din krop og dine gener.

Mini-abdominalplastik

Mini-abdominalplastik er den mindst omfattende af de tre operationer og kan nogle gange udføres i lokalbedøvelse. Her opstrammes huden kun på den nedre del af maven. Denne operation er derfor velegnet til dig, hvis du udelukkende har løs hud på maven under navleniveau.

Abdominalplastik

Ved en abdominalplastik foretages der en opstramning af huden på både den øvre og den nedre del af maven. Denne operation egner sig til dig som har løs hud på maven både over og under navleniveau.

Abdominalplastik med opstramning af bugmuskulaturen

Abdominalplastik med opstramning af bugmuskulaturen, er ideel for dig som har løs hud både over og under navleniveau samt en frembuling af bugmusklerne. Det ses oftest hos kvinder, hvor mavemusklerne er gledet fra hinanden under en graviditet eller hos personer som har gennemgået et større vægttab.

Det er almindeligt at kombinere maveplastik med fedtsugning af lokaliserede fedtansamlinger for således at forme kroppen yderligere.

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef