Krop

Din krops udseende betyder meget for både dit sociale liv og fysiske velbefindende. Når vi bliver ældre, skal vi arbejde hårdere for at vedligeholde vores krop. Motion, god kost og hvile er vigtigt for at bevare en sund krop.

At få opereret sin krop er en vigtig beslutning, som kræver god rådgivning og tid til omtanke. Som med al kirurgi tages beslutningen i samråd med plastikkirurgen ud fra dine ønsker og forventninger.

Der kan være mange grunde til at ønske sig en operation, ofte er der et enkelt område af vores krop som vi er mindre glade for. Det kan være alt fra fedtsugning, slapt maveskind, forandringer efter at have født, et større vægttab eller aldring.bMålet for operationen er at genskabe en harmonisk og naturligt udseende krop

Vi tilbyder følgende kropsbehandlinger:

Skønhed giver selvtillid
Mennesket har altid jagtet skønheden, og i den jagt har både du og jeg været drevet af æstetik, normer og kultur. Vi er sociale dyr, og vi ønsker at føle os socialt accepterede. For nogle handler identitet og følelsen af social accept om påklædning, udsmykninger, makeup og køn. Men fra mit arbejde ved jeg også, at det handler om ansigtsharmoni og størrelsen af kindben, kæbe- og brystparti. Når vi føler os skønne, føler vi selvtillid. Og når vi føler selvtillid, forstærker det vores selvidentitet.

– Christian Bonde, Overlæge, Speciallæge i plastikkirurgi

Tryghed og høj sikkerhed

Sammen med vores erfarne speciallæger i plastikkirurgi sørger vi altid for, at du kan være tryg under hele forløbet. Heriblandt sikrer vi en høj sikkerhed og faste kontroller efter operationen. Vi ønsker nemlig, at du bliver mest mulig tilfreds. 

Det er vigtigt at huske på, at resultatet af kosmetisk kirurgi ikke er varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt dette går, afhænger af både din arvelige disponering, rygning, ændring af vægt og brystets samlede vægt. 

Mød vores plastikkirurg

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Christian Bonde
Plastikkirurgi