Kroppen

Din krops udseende betyder meget for både dit sociale liv og fysiske velbefindende. Når vi bliver ældre, skal vi arbejde hårdere for at vedligeholde vores krop. Motion, god kost og hvile er vigtigt for at bevare en sund krop.

At få opereret sin krop er en vigtig beslutning, som kræver god rådgivning og tid til omtanke. Som med al kirurgi tages beslutningen i samråd med plastikkirurgen ud fra dine ønsker og forventninger.

Der kan være mange grunde til at ønske sig en operation, ofte er der et enkelt område af vores krop som vi er mindre glade for. Det kan være alt fra fedtsugning, slapt maveskind, forandringer efter at have født, et større vægttab eller aldring.bMålet for operationen er at genskabe en harmonisk og naturligt udseende krop

Hos CPH Privathospital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet – plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid er i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikkirurg igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

 Vi tilbyder følgende kropsbehandlinger:

  • Slapt maveskind
  • Armplastik
  • Mommy makeover
  • Fedtsugning
Om Steen Matzen – Speciallæge i plastikkirurgi og mere end 20 års erfaring
Steen Matzen har opnået  en bred erfaring inden for plastikkirurgi, efter han blev speciallæge i 1997. Han har altid en videnskabelig tilgang til sit arbejde og tilbyder behandlinger inden for områder, hvor han har stor ekspertise og som imødekommer patienternes ønsker om sikkerhed og kvalitet. Hans værdifulde erfaring kommer bl.a. fra hans arbejde Styrelsen for Patientsikkerhed, hvor han har fungeret som sagkyndig rådgiver inden for plastikkirurgi, herunder kosmetisk kirurgi, i hele 16 år indtil 2021.

Steen har aktivt deltaget i talrige kurser og kongresser både nationalt og internationalt for at holde sig opdateret om de nyeste tendenser inden for plastikkirurgi. Han sætter stor pris på at have en god og omsorgsfuld kontakt med sine patienter, der kan stole på, at de får en plastikkirurg, der udfører operationer med fokus på selv de mindste detaljer. 

På CPH Privathospital har vores eksperter har de samme krav til resultatet som du har. Derfor vil vi altid indkalde dig til en forsamtale før en eventuel operation, hvor du får en omfattende gennemgang af proceduren og det forventede resultat. Dette sikrer os bedst muligt, at du føler dig tryg og at du vil være tilfreds med din behandling hos CPH Privathospital. 

Vi er hos dig hele vejen igennem

Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Kontakt os i dag for mere information eller bestil en forsamtale 📞 Telefonnummer: +45 7021 8000 ✉️ Email: info@cph-privathospital.dk

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef