Armplastik

Er du ked af din løse hud på overarmene – også kaldet ‘mormorarme’ – så kan en armplastik være den rigtige løsning for dig. Læs mere her.

Løs eller slap hud på overarmene (i populær tale også kaldet mormor-arme) kommer ofte, hvis man har gennemgået et større vægttab. Huden kan også blive løs med alderen fordi den mister sin elasticitet og bliver slap. Dette er helt naturligt, men for meget løs hud på armene kan både være fysisk og kosmetisk generende eller være til gene rent kosmetisk.

Slap hud på overarmene kan fjernes ved en operation, hvor den overskydende hud og det underliggende fedt fjernes.

Hos enkelte personer, kan det være nødvendigt at kombinere med en fedtsugning for at opnå det bedst mulige resultat.


Vi er hos dig hele vejen igennem

Før du beslutter dig for en operation for slap hud på overarme, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Operationen

Selve operationen varer ca. 2 timer. Skal du have lavet fedtsugning, starter vi altid med dette. Ellers bliver den overskyd- ende hud på indersiden af overarmen fjernet fra albuen og op til armhulen. I forbindelse med operationen bliver der evt. lagt et dræn i såret til at opsamle overskydende blod. Der bliver lagt lokalbedøvelse i sårene ved operationens afslutning. Sårene sys, og der sættes tape over sårene.

Ønsker du mere information omkring armplastik, kan du læse vores patientinformation her. I denne information kan du bl.a. læse om hvilke forholdsregler du skal tage før og efter operationen, smerter, bivirkninger og meget andet.

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef