Mommy makeover

Har din krop forandret sig efter graviditet, fødsel eller amning – og har du svært ved at acceptere det, så er du langt fra den eneste. Med en mommy makeover hjælper vi dig på vej til at blive glad for din krop igen.

At få børn er den mest vidunderlige gave, men kan også sætte sine spor på kroppen. Mange kvinder vælger at acceptere kroppen, men der er også kvinder som gerne vil af med den mor-krop, de ikke kan acceptere.

Det kan være dine bryster har mistet fylde, formen har ændret sig og at maven buler mere ud end den plejer. Man kan gøre meget med kost og motion, men måske overvejer du, om der er brug for en mommy makeover, så du igen kan få glæden ved din krop tilbage uden at se for opereret ud.

Hvad er en mommy makeover?

En ’Mommy makeover’ (også kaldet graviditets korrigerende indgreb) er et kombinationsindgreb særligt målrettet kvinder, der har født. Indgrebet dækker typisk over operation af mave og bryster, men tilpasses den enkelte kvinde. En klassisk ’Mommy makeover’ vil typisk bestå af en brystkorrigerende operation (brystløft og/eller brystforstørrende operation) og et maveløft.

Fordi Mommy makeover er et kombinationsindgreb, hvor man udfører to operationer på én gang, slipper man for at blive opereret flere gange, og der er også kroner at spare fordi man får foretaget to eller flere operationer på én gang.

Der findes mange operationer målrettet mod de fysiske forandringer som en kvindes krop gennemgår under og efter en graviditet. Der er dog aldrig tale om en pakkeløsning, men en 100% individuel behandling hvor forskellige operationer kombineres for at genskabe din krop som den så ud før du blev gravid. Ofte fokuseres der på mave og bryst, men mange ønsker også behandling af ben og ansigt. Hvis du overvejer at få flere børn, er det dog en god ide at vente med operationerne til efter sidste graviditet.

CPH Privathospital tilbyder en mulighed for en samlet pakke, som kan inkludere personlig træning og kost vejledning.

Vi er hos dig hele vejen igennem

Er du nervøs for operationen, usikker på om behandlingen er noget for dig eller noget helt tredje? Til forundersøgelsen er du velkommen til at stille alle dine spørgsmål til vores dygtige eksperter. Vi anbefaler, at du har en nær ven, partner eller familiemedlem med til samtalen, da det er mange informationer at forholde sig til. På den måde kan du få en god og professionel rådgivning, der hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef