Ondt i skulderen?

Der kan være mange årsager til at du har ondt i skulderen. De fleste af os har oplevet smerter i skulderen, da det er et led vi dagligt belaster meget, særligt ved skulderbelastende arbejde eller sport. Smerter i skulderen kan skyldes overbelastning, slidgigt, brud, ledskred, indeklemningssyndrom m.m.  
 
Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i ortopædkirurgi. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti. 

Undersøgelse

Da smerter eller bevægeindskrænkning i skulderen kan skyldes mange forskellige årsager, kan det være nødvendigt for speciallægen at foretage flere forskellige undersøgelser, for at finde den korrekte diagnose. Typisk vil speciallægen bestille en billeddiagnostisk undersøgelse, fx MR-skanning, røntgen eller ultralydsskanning. 

Behandling af skulderlidelse

Behandling af din skulderlidelse kan være, anti-inflammatorisk medicin, blokadebehandling med binyrebarkhormon, ESWT-behandling (chokbølgeterapi), fysioterapi eller operation.  
 
På CPH Privathospital er vi specialister i skulderkirurgi ved speciallæge i ortopædkirurgi Ole Steen Jørgensen og Jesper Bildsøe. Vi anvender de mest skånsomme operationsteknikker med det nyeste udstyr. Speciallægen vil nøje informere dig om behandlingsmulighederne.