På CPH Privathospital er vores idrætslæger specialiseret i diagnosticering og behandling af sportsskader. Vi står klar til at hjælpe dig med din sportsskade fra start til slut, uanset om du kommer som selvbetaler, er sundhedsforsikret eller via den offentlige ventelistegaranti.


Ingen ventetid på undersøgelse eller operation 

CPH Privathospital har et professionelt team af tværfaglige specialister. Vi lader aldrig patienter vente, og du kan derfor hurtigt komme til både undersøgelse og behandling af din skade. 

Vi arbejder ud fra de højeste både nationale og internationale standarder.

Vores idrætslæge Bjarne Szczurek Pedersen har været superliga-læge i mere end 20 år og er superliga-læge i Lyngby Boldklub - vi samarbejder derudover med flere sportsklubber i Furesø. Vi behandler den professionelle idrætsudøver såvel som amatørudøveren uden ventetid, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sport.


Forebyggelse og genoptræning af sportsskader 

Det er langt fra sikkert, at din skade kræver en operation. Vores team af specialister vil altid starte med at undersøge, om skaden kan behandles med fysioterapi, blokader eller medicin. 
Er det nødvendigt at operere, tilbyder vi operation med de nyeste teknikker. Det foregår typisk ved hjælp af en såkaldt kikkertoperation. 
På CPH Privathospital er genoptræningsforløbet af en sportsskade en integreret del af behandlingen både før og efter en operation. 
Vores fysioterapeuter i huset kan vejlede dig, så du er sikker på, at du ikke udfordrer din fysik. Fysioterapeuten kan give dig gode råd og vejledning i, hvordan du får mest muligt ud af din genoptræning. 

Du kan samtidig få en træningsplan skræddersyet til dit behov, så du undgår overbelastningsskader. 

 

Andreas Skov Olsen – 20 år – fodboldspiller hos Bologna F.C. 1909

Drømmen om en professionel fodboldkarriere var nær blevet knust i en alder af dengang 14 år, pga. vedvarende smerter i hoften gennem 15 måneder hos Andreas Skov Olsen.

Efter at være blevet undersøgt og udredt med røntgen og skanning hos speciallæge Søren Winge, blev det konstateret, at der var et afklemningssyndrom samt en ledlæbeskade i hoften, hvorfor det endte med en kikkertoperation i hoften og efterfølgende genoptræning.

Kort tid efter operationen blev Andreas Skov Olsen topscorer i ungdomsrækkerne, topscorer på U21 landsholdet, nr. 2 på topscorerlisten i superligaen 2018/2019 for FC Nordsjælland, efterfølgende solgt til Bologna F.C. 1909, som ligger i Serie A i Italien i 2019 og nu haft sin debut på A-landsholdet.

Andreas Skov Olsen, med en alder af 20 år i dag, har fuld fart på karrieren med en kontrakt hos Bologna F.C. 1909. Han er i dag meget taknemmelig og overbevist om, at hvis ikke han havde fået foretaget den kikkertoperation i sin hofte, ville hans drømme om en professionel fodboldkarriere være blevet knust som 14-årig og være ude af stand til at spille på det niveau han er på i dag.

Reklame Andreas Skov Olsen 2