Nyhed | 14.01.2022

Er dine knæ klar til skiferien?

En skiferie er lig med fysisk aktivitet hver dag – og er du normalt ikke aktiv i hverdagen, er det vigtigt at forberede kroppen.

Hvert år tager op mod 500.000 danskere på skiferie, men desværre er det de færreste, som har forberedt sig godt nok til at suse ned af løjpen. Ifølge Europæisk ERV kommer omkring 10.000 hjem med store eller små skader, hvilket gør skiferien til en mindre sjov oplevelse.

For mange er det et livsvilkår med knæ-gener. Pisterne er især hårde for knæene fordi knæet påvirkes både oppefra fra hofte/bækken, og nedefra ankler/fødder.

Vores speciallæge i sportsskader Søren Winge anslår, at over 50% af vores skiskader kan undgås, hvis vi træner kroppen inden vi tager på skiferie. Vi giver her 5 tips til, hvordan du kan forberede kroppen til skiferien.

 Nyhed | 05.01.2022

Regeringen har suspenderet behandlingsgarantien, men hvad betyder det for mig?

Det er blevet besluttet i Regeringen at gøre det muligt for regionerne at suspendere behandlingsgarantien i foreløbig 4 uger gældende fra d. 3. januar 2022. Alle regioner med undtagelse af Region Syddanmark har valgt at benytte sig af dette.

Læs mere om, hvad det betyder for dig her
Vil du opereres af verdens bedste brok kirurg?

Speciallæge i kirurgisk gastroenterologi Jacob Rosenberg er ratet som nummer 1 i verden inden for brokoperationer.

Jacob Rosenberg er til daglig tilknyttet CPH Privathospital, hvor han undersøger og behandler alle vores patienter med symptomer på blandt andet brok. Jacob arbejder dedikeret og målrettet med at fremme og forbedre behandlingsmulighederne. Vi ønsker Jacob tillykke med den meget flotte placering.
På CPH Privathospital er omdrejningspunktet altid det gode patientforløb, hvilket kræver stor ekspertviden og god kommunikation. Vi er derfor utrolig stolte af alle vores dygtige læger, som bliver ved med at bidrage til større viden og bedre behandlingsmuligheder for alle patienter.
Læs mere om rating
Expertscape baserer sin rangering på videnskabelige publikationer udgivet over de seneste 10 år fra databasen PubMed. Derudover rangeres det videnskabelige arbejde yderligere efter artiklernes udgivelsestidspunkt, hovedforfatter, efterspørgsel på internettet mv. Således er Expertscape's rangeringer 100% objektive. Se listen over rangeringer her: http://www.expertscape.com/ex/inguinal+hernia

 


Pr. 1/7 starter CPH Privathospital rygkirurgi på højt specialiseret niveau, hvor vi blandt andet tilbyder rygoperationer med mikrokirurgi.

Du kan allerede nu booke tid til undersøgelse på tlf. 70210 8000.

 


Festlig åbning af CPH Privathospital

Mere end 250 mennesker deltog i åbningen af det nye privathospital i Farum

AF HELENE STOLLE - Publiceret: 28. Marts 2018 01:12

Det nye privathospital, CPH Privathospital, der ligger i den tidligere rådhusbygning i Farum,
havde for nylig inviteret til åbningsreception for både gæster, kunder, samarbejdspartnere, personale og venner.

Det var borgmester Ole Bondo Christensen, der foretog den officielle åbning og klippede det røde bånd,
så de mere end 250 fremmødte gæster kunne tage det nye hospital i øjesyn.

“Vi havde en fantastisk åbningsreception”, lyder det fra Dorthe Mikkelsen,
der er administrerende direktør hos CPH Privathospital.

Artiklen kan også læses her: Furesø Avis.