På CPH Privathospital er vi specialister i den kirurgiske del af mave-tarmsygdomme, som brok- og galdeoperationer. Vores speciallæge Jacob Rosenberg er anerkendt for at være ratet som den bedste kirurg til brokoperationer.

Brok- og galdeoperationer foregår på højt fagligt niveau med skånsomme operationsteknikker og det nyeste udstyr.

Ofte viser brok sig som en bule, når man står oprejst, hoster eller presser maven ud. Brok kan opstå i flere forskellige områder af kroppen men typisk disse fire steder:

Brokket kan indeholde dele af tarmen, hvis dette sker, kan en del af tarmen blive klemt inde i brokket. Er det ikke muligt at presse det på plads i bughulen, kaldes det for "indeklemt brok", som er en tilstand med kraftige smerter og ømhed, som kræver operation med det samme.

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i kirurgisk gastroenterologi. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.