På CPH Privathospital er vi specialister i den kururgiske del af mave-tarmsygdomme, som brok- og galdeoperationer. Vores speciallæge Jacob Rosenberg er anerkendt for at være ratet som den bedste kirurg brokoperationer.

Brok- og galdeoperationer foregår på højt fagligt niveau med skånsomme operationsteknikker og det nyeste udstyr.

Ofte viser brok sig som en bule, når man står oprejst, hoster eller presser maven ud. Brok kan opstå i flere forskellige områder af kroppen men typisk disse fire steder:

Brokket kan indeholde dele af tarmen, hvis dette sker, kan en del af tarmen blive klemt inde i brokket. Er det ikke muligt at presse det på plads i bughulen, kaldes det for "indeklemt brok", som er en tilstand med kraftige smerter og ømhed, som kræver operation med det samme.

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i kirurgisk gastroenterologi. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.


Mød vores anerkendte mave-tarm kirurg Jacob Rosenberg.

I tv-prgrammet Lægens bord kan du møde Jacob Rosenberg. Han er til daglig tilknyttet CPH Privathospital, hvor han undersøger og behandler alle vores patienter med symptomer på blandt andet brok. Jacob arbejder dedikeret og målrettet med at fremme og forbedre behandlingsmulighederne - og er netop ratet som nr. 1 i verden inden for brokopereationer.

Expertscape baserer sin rangering på videnskabelige publikationer udgivet over de seneste 10 år fra databasen PubMed. Derudover rangeres det videnskabelige arbejde yderligere efter artiklernes udgivelsestidspunkt, hovedforfatter, efterspørgsel på internettet mv. Således er Expertscape's rangeringer 100% objektive. Se listen over rangeringer her