Brok

På CPH Privathospital er vi specialister i den kirurgiske del af mave-tarmsygdomme, herunder brok- og galdeoperationer. Vores speciallæge Jacob Rosenberg er anerkendt for at være ratet som den bedste kirurg brokoperationer.

Brok- og galdeoperationer foregår på højt fagligt niveau med skånsomme operationsteknikker og det nyeste udstyr.

Ofte viser brok sig som en bule, når man står oprejst, hoster eller presser maven ud. Brok kan opstå i flere forskellige områder af kroppen men typisk disse fire steder:

Brokket kan indeholde dele af tarmen, hvis dette sker, kan en del af tarmen blive klemt inde i brokket. Er det ikke muligt at presse det på plads i bughulen, kaldes det for “indeklemt brok”, som er en tilstand med kraftige smerter og ømhed, som kræver operation med det samme.

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i kirurgisk gastroenterologi. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Mød vores mave-tarmkirurger Jacob Rosenberg

I tv-prgrammet Lægens bord kan du møde Jacob Rosenberg. Han er til daglig tilknyttet CPH Privathospital, hvor han undersøger og behandler alle vores patienter med symptomer på blandt andet brok. Jacob arbejder dedikeret og målrettet med at fremme og forbedre behandlingsmulighederne – og er netop ratet som nr. 1 i verden inden for brokopereationer.

Expertscape baserer sin rangering på videnskabelige publikationer udgivet over de seneste 10 år fra databasen PubMed. Derudover rangeres det videnskabelige arbejde yderligere efter artiklernes udgivelsestidspunkt, hovedforfatter, efterspørgsel på internettet mv. Således er Expertscape’s rangeringer 100% objektive. Se listen over rangeringer her

Få professionel og tryg behandling hos CPH Privathospital

Hos CPH Privathospital foregår brokoperationer på højeste niveau og med det nyeste udstyr. For os er det nemlig vigtigt, at de nemme og hurtige løsninger bliver pakket væk. Her bliver der altså taget hensyn til den enkelte patient, da vi ønsker at gøre operationen mest mulig sikker og behagelig for dig. På den måde kan du være tryg både før, under og efter operationen.

Mød vores mave-tarmkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer. Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig

Læge ikke fundet
Jacob Rosenberg
Mave-tarmkirurgi
Nadia Abdelaal Henriksen
Mave-tarmkirurgi