Hofte

Problemer med smerter i og omkring hoften kan skyldes flere ting som f.eks. slidgigt, overbelastningsskade eller irritation af muskel, sene, slimsæk eller ledbånd. 

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i ortopædkirurgi. Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose og dermed den rette behandling, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Undersøgelse af hoftesmerter

Da smerter i hoften kan skyldes mange forskellige årsager, kan det være nødvendigt for speciallægen at foretage flere forskellige undersøgelser. Typisk vil speciallægen bestille en billeddiagnostisk undersøgelse, fx MR-skanning, røntgen eller ultralydsskanning.

Behandling for hoftesmerter

Behandling af din hoftelidelse kan være anti-inflammatorisk medicin, blokadebehandling med binyrebarkhormon, fysioterapi eller operation.
 
Hvis du har slidgigt i hoften, er vi på CPH Privathospital specialister i udskiftning af hofteleddet til et såkaldt kunstigt led. Vi anvender de mest skånsomme teknikker og en af de mest veldokumenterede hofteproteser. Ved udskiftning af hofteleddet er du indlagt et døgn på vores sengeafdeling.

Speciallægen vil nøje informere dig om behandlingsmulighederne.

Tryg og hurtig afklaring

På CPH Privathospital har vi specialister i hoftekirurgi. De anvender kun de mest skånsomme teknikker, som giver færre smerter efter operationen, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater. Kontakt os i dag for hurtig afklaring.

Vores speciallæger står klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du er privatbetaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Alle undersøgelser kan foregå på CPH Privathospital, og du har derfor samme erfarne speciallæge gennem hele forløbet.

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi