Opnå et friskt udseende med øjenbrynsløft

Med tiden oplever mange af os forandringer i vores hud, hvor den kan miste sin fasthed og elasticitet. Mange bliver bekymret, når øjenbrynene begynder at synke nedad fordi det kan give udseendet et træt og alvorligt udtryk, selvom man måske ikke føler sig sådan. Den gode nyhed er, at der findes effektive løsninger til at forbedre dette æstetiske problem – og vi kan hjælpe dig.

Hvad er årsagen til at øjenbrynet begynder at hænge?

Tunge øjenbryn er ofte en medvirkende årsag, når personer klager over tunge øjenlåg, og hos en del bør problemet løses med et øjenbrynsløft i stedet for en øvre øjenlågsoperation eller som supplement til denne.

Årsagen til tunge øjenbryn er hos de fleste, at vævet med stigende alder mister noget af sin elasticitet. Dette betyder, at pandehuden bliver rigelig, og medfører, at øjenbrynet synker ned.

Høj faglighed og kvalitet

Heldigvis er der flere effektive metoder til at imødegå dette problem og genoprette et mere ungdommeligt udseende. Et øjenbrynsløft er en populær løsning, der kan hjælpe med at løfte øjenbrynene tilbage til deres naturlige position. Dette kan ikke kun forbedre dit udseende, men også åbne op for øjnene og give et mere åbent og energisk udtryk.

For nogle personer kan det være relevant at kombinere et øjenbrynsløft med et pandeløft. Pandeløftet fokuserer på at stramme og løfte pandehuden som helhed, hvilket ikke kun forbedrer øjenbrynene, men også giver en mere strålende og ungdommelig fremtoning i hele ansigtet.

Vi er hos dig hele vejen igennem

Hvis du overvejer at gennemføre et øjenbrynsløft eller pandeløft, er det vigtigt at konsultere en erfaren og dygtig kosmetisk kirurg. Hos CPH Privathospital har vi ekspertisen til at skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker. Vores mål er at hjælpe dig med at gen-opnå dit ønskede udseende og øge din selvtillid.

Kontakt os i dag for en konsultation, hvor vi sammen kan drøfte de bedste muligheder for dig og skræddersy en plan, der hjælper dig med at se dit bedste ud – både indvendigt og udvendigt.

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef