Kampagnetilbud på øjenlågsoperationer

Moderne øjenlågsoperationer har langtidsholdbare resultater og efterlader næsten ingen ar. Med alderen synker vævet i ansigtet og huden mister sin elasticitet. Kombineret med det naturlige tab af fedtvæv i ansigtet (atrofi), er resultatet poser under øjnene og tunge øjenlåg.

Ved at benytte en individuel tre-dimensionel tilgang og ved en grundig analyse af dine øjenomgivelser kan vi forynge dine øjenomgivelser som en naturlig helhed, til forskel fra den klassiske tilgang, som især fokuserer på fjernelse af hud og fedt.

Periode: 01.03.24 – 30.06.24
Din pris nu: Kun kr. 10.000,- (Førpris: kr. 13.000,-)

BEMÆRK! Du skal have booket en tid til konsultation senest den 31.05.24, og have udført operationen senest 3 måneder efter.

Vores tilbud inkluderer alt, hvad du behøver for en tryg og vellykket oplevelse:

  • Operation af begge øvre øjenlåg.
  • Lokalbedøvelse

Hvordan foregår operationen?

Operation for tunge øjenlåg foregår normalt i lokalbedøvelse og tager typisk 1 time. Operation af de øvre øjenlåg er uhyre populært og udføres også over syge- og sundhedsforsikring.

Målet for operationen er at fjerne det trætte udseende, forbedre udsynet og skabe et frisk, åbent og ungdommeligt udseende.

Hos CPH Privathospital er du sikret:

  • Tryghed før, under og efter din operation.
  • Høj kvalitet – plastikkirurgi er et innovativt håndværk, hvorfor det vigtigt for at vores plastikkirurger forfiner sine metoder og resultater og altid er i sync med den seneste internationale forskning.
  • Samme plastikkirurg igennem hele dit forløb
  • God tid til rådgivning
  • Intensiv overvågning og overnatning ved behov.

Læs mere om vores øjenlågsoperation her

Mød vores team

På CPH Privathospital består vores team af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og står altid klar til at hjælpe dig. Din garanti for hurtig og omsorgsfuld behandling.

Gitte
Sygeplejerske
Steen Matzen
Speciallæge i plastikkirurgi
Luna
Drifts- og sygeplejechef