Astma

Astma kan være arveligt, men det kan også udvikle sig efter irritation af luftv ejene. Har du udviklet symptomer på astma, bør du ses af en speciallæge i lungem edicin og vores speciallæger er klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Hvad er symptomerne på astma?

Astma er en kronisk betændelsestilstand i lungerne, som får luftvejene til at svulme op og det bliver svært at trække vejret. Man får åndenød, hoste, pibende vejrtrækning eller trykken for brystet.

Hvordan undersøges man for astma?

Speciallægen gennemgår din sygehistorie med dig. Der foretages forskellige lungeundersøgelser kaldet spirometri, peakflow målinger, evt. røntgen af brystkassen, priktest eller blodprøver. Kontrolleret provokationstest kan være nødvendigt.

Hvordan behandler man astma?

Hos langt de fleste kan astma behandles med medicin. Vores specialuddannede lungesygeplejesker vil nøje instruere dig i korrekt anvendelse af inhalationsmedicin. Speciallægen vil nøje informere dig om behandlingsmulighederne.

Få en hurtig og tryg behandling – kontakt os i dag.

På CPH Privathospital tilbyder vi udredning og behandling på højeste faglige niveau, uanset om du betaler selv, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Det er vigtigt for din livskvalitet at få den rigtige diagnose og behandling. Vores speciallæger i astma, allergi og lungesygdomme har mange års erfaring og står klar til at hjælpe dig.

Mød vores læger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig

Mogens Kappel
Lungemedicin
Claudia Becker
Øre-næse-hals
Joakim Bendel
Lungemedicin