Ondt i albuen?

Smerter i albuen kan have mange årsager. Generne kan fx skyldes tennisalbue, golfalbue, slidgigt, irritation af slimsæk eller overbelastning. Få en hurtig afklaring her.  

Hvis du oplever smerter i albuen af længere varighed, så bør du kontakte din egen læge, som i de fleste tilfælde kan hjælpe dig. Dog kan det blive nødvendigt med en ortopædkirurgisk vurdering og vores speciallæger står klar til at hjælpe dig på CPH Privathospital uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Hvordan foregår undersøgelsen?

Da smerter og evt. nedsat bevægelighed i albuen kan skyldes mange forskellige årsager, kan det være nødvendigt for speciallægen at foretage flere forskellige undersøgelser, for at finde den korrekte diagnose. I første række vil lægen ofte foretage en ultralydsskanning, men røntgen og MR-skanning kan også være nødvendigt. 

Hvordan behandler man albuesmerter?

Behandling af albuesmerter kan være anti-inflammatorisk medicin, blokadebehandling med binyrebarkhormon, fysioterapi eller operation. Speciallægen vil nøje informere dig om behandlingsmulighederne.  

Tryg og hurtig afklaring

På CPH Privathospital har vi specialister i albuekirurgi. De anvender kun de mest skånsomme teknikker, som giver færre smerter efter operationen, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater. Kontakt os i dag for hurtig afklaring.

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi