Ondt i hånden eller håndleddet?

Har du ondt i hånden eller i håndleddet, skyldes det ofte kroniske lidelser i hænderne. Der er mange årsager til ondt i hånden eller håndleddet. Smerter i hånden kan blandt andet skyldes overbelastning, seneskedehindebetændelse, springerfinger, karpaltunnelsyndrom, De Quervains syndrom, kuskefinger (Dupuytren). 

Uanset om symptomerne er opstået akut eller er af længerevarende karakter, bør du ses af en speciallæge i ortopædkirurgi og vores speciallæger klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få stillet den rigtige diagnose, uanset om du selv betaler, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti. 

Undersøgelse af hånd og håndled

Da ondt i hånden eller håndleddet kan skyldes mange forskellige årsager, kan det være nødvendigt for speciallægen at foretage flere forskellige undersøgelser, for at finde den korrekte diagnose. Typisk vil speciallægen bestille en billeddiagnostisk undersøgelse, fx MR-skanning, røntgen eller foretage en ultralydsskanning. 

Hvordan behandler man smerter i hånden eller håndled?

Behandling af din håndlidelse kan være, anti-inflammatorisk medicin, blokadebehandling med binyrebarkhormon, fysioterapi eller operation. 

Speciallægen vil nøje informere dig om behandlingsmulighederne.  

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi