Har du ondt i knæet?

Uanset om det drejer sig om slidgigt i knæet, korsbåndsskade, menisk- eller brusskade er du i sikre og professionelle hænder på CPH Privathospital.  
 
Smerter i knæet kan opstå af flere årsager. Det kan være som følge af en akut skade på brusk, menisk, korsbånd eller ledbånd. Ondt i knæet kan også komme efter længere tids overbelastning eller på grund af slidgigt i knæet.

Speciallavede knæproteser

En knæprotese kan bl.a. være relevant for dig, der lider af alvorlig slidgigt i knæet. Som noget nyt tilbyder vi speciallavede knæproteser, der er optimeret ud fra holdbarhed og funktionalitet. 
På CPH Privathospital indsætter vi både hel- og delproteser, afhængig af hvad vores ortopædkirurger mener er bedst i dit tilfælde.

Skånsomme operationsteknikker

På CPH Privathospital foretages knæoperationer udelukkende af erfarne ortopædkirurger. Vi anvender de bedste materialer og teknikker, som sikrer minimale operationssår. Ved såkaldt minimal invasiv kirurgi får du færre smerter, mindre blødning og hurtigere mobilisering. Dette betyder, at du hurtigt kommer tilbage til en hverdag uden for mange smerter.

Erfarne idrætslæger

CPH Privathospital har nogle af landets bedste idrætslæger, når det drejer sig om knæskader. Bjarne S. Pedersen har mere end 20 års erfaring som Superliga læge og undersøger derfor mange elitespillere, også indenfor andre sportsgrene. 
CPH Privathospital har et stort team af fysioterapeuter tilknyttet, som kan give korrekt vejledning og genoptræning af din knæproblematik. 

Få en hurtig og præcis diagnose

Typisk vil ortopædkirurgen bestille en billeddiagnostisk undersøgelse, fx MR-skanning, røntgen eller ultralydsskanning. Dette er for at stille en præcis diagnose.  
De billeddiagnostiske undersøgelser foregår dels på CPH Privathospital,
men kan også bestilles hos en af vores samarbejdspartnere.  

Mød vores ortopædkirurger

Vi er et team bestående af speciallæger, sygeplejersker og lægesekretærer.
Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige specialer og vi står klar til at hjælpe dig.

Søren Winge
Ortopædkirurgi
Jesper Bildsø
Ortopædkirurgi
Allan Ibsen Sørensen
Ortopædkirurgi
Peter Basse
Ortopædkirurgi
Jens Nørgård
Ortopædkirurgi
Rasmus Mikkelsen
Ortopædkirurgi